10 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει "φως" ο Παστόρε απέναντι στην Μπενφίκα

Ο Χαβιέ Παστόρε έχει απογοητεύσει τη φετινή σεζόν και ο αγώνας με την Μπενφίκα μοιάζει να είναι η τελευταία του ευκαιρία. Διαβάστε τι είπε γι' αυτόν ο Μπλαν.
Κλείνοντας δυο χρόνια στην Παρί, ο Παστόρε δεν έχει καταφέρει ακόμα να εκπληρώσει τις ελπίδες που εναποτέθηκαν πάνω του μάλιστα αυτή τη σεζόν τον έχουμε δει πολύ λίγο στο γήπεδο. Μετά την απογοητευτική παρουσία του, το ματς με την Μπενφίκα μοιάζει καθοριστικό για την πορεία του Αργεντίνου.



Μετά από την πρώτη του καλή χρονιά στην Παρί, ο Παστόρε δεν συνέχισε να δικαιώνεται. Στην καλύτερη περίπτωση είναι ένα εντυπωσιακό όνομα στη λίστα της Παρί, στη χειρότερη ένας παίκτης χωρίς μέλλον στην μεγάλη παριζιάνικη ομάδα.
Το αστέρι της Παλέρμο μοιάζει να έχει χαθεί . Σε έντεκα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος δεν έχει σημειώσει κανένα τέρμα και καμία ασίστ. Και ως μεσοεπιθετικός αυτό κοστίζει τόσο στην καριέρα του όσο και στην ομάδα του. Ενόψει του μας με την Μπενφίκα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναζητά και πάλι τη θέση του στην ομάδα.
Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν ποτέ δεν αμφισβήτησε το ταλέντο του Παστόρε ωστόσο αναγνώρισε ότι ο μεσοεπιθετικός του διανύει μια δύσκολη περίοδο καθώς "Ήταν τραυματισμένος για ενάμιση μήνα και παράλληλα η όμαδα του πήρε το προβάδισμα". Πέρα από τον τραυματισμό του και την ψυχολογική επίπτωση που αυτός είχε για τον παίκτη, η ομάδα του πλέον περιμένει πολλά από αυτόν:
"Αναμένουμε πολλά από αυτό το αγόρι. Έχει πολλές δυνατότητες και για αυτό πρέπει να είμαστε αυστηροί μαζί του. Είναι καιρός να δουλέψει σκληρά και να βρει γρήγορα ξανά τη σημαντική θέση του στην ομάδα" δήλωσε ο Μπλαν και κατέληξε " Ελπίζω να μην παραιτηθεί". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos - RSC Anderlecht FC Champions League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Και θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:38 αλήθειες που δεν γνωρίζατε για το ανθρώπινο σώμα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο γήπεδο για την Μπαρτσελόνα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτα η ρήτρα και μετά τα στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: