20 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

Να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση ως κατευόδιο του 2013 θέλει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς στη Nova:
"Λέμε διαρκώς πως έχουμε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, είμαστε ομάδα και τους χρειαζόμαστε όλους. Θα δούμε πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και γι' αυτόν τον αγώνα αλλά πιστεύω πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα που μπορούμε να παρουσιάσουμε την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε".

Σ' ότι έχει να κάνει με το τι σκέφτεται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση προκειμένου να κλείσουν νικηφόρα το τρέχον έτος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε:

"Να είναι συγκεντρωμένοι κι αφοσιωμένοι στον αγώνα. Μετά θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στους δικούς τους ανθρώπους και να το γιορτάσουν... ελαφρώς, μια εβδομάδα θαρρώ γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση η οποία θα μας περιμένει στις 5 Ιανουαρίου. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι γι' αυτή τη χρονιά αλλά ακόμη κι έτσι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση ως κατευόδιο". 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια: