16 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι παίκτες του ΠΑΟΚ για Μπενφίκα

Τις πρώτες τους δηλώσεις για την κλήρωση των 16 του Europa League που έφερε την Μπενφίκα στον δρόμο του ΠΑΟΚ, έκανα οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».
Οι τελευταίοι χαρκτήρισαν γκαντέμη τον Σωτήρη Νίνη για το γεγονός ότι είχε προβλέψει ότι ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να «αποδοκιμαστεί» από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν μαζευτεί στην αίθουσα όπου παρακολουθούν τους αγώνες τις φάσεις από τα εντός έδρας παιχνίδια.
Τέλος τόσο ο Λούκας, όσο και ο Τον Λόκχοφ υποστήριξαν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να προκριθεί θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό απέναντι στους αετούς της Λισσαβόνας, προκειμένου να προκριθούν στη φάση των «16».
Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:
Τζαβέλλας: «Ήθελα την Άιντραχτ και δεν μιλάω για αυτό (γέλια)»
Λίνο: «Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στην Μπενφίκα με την Ακαντέμικα, όπως και με την Πόρτο και την έχουμε κερδίσει»
Λούκας: «Ήθελα τη Βαλένθια. Ήταν μία ευκαιρία να πάω στο σπίτι μου. Η κλήρωση ήταν δύσκολη και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Μπορούμε να περάσουμε».
Λόκχοφ (συνεργάτης Στέφενς): «Ήταν μία πολύ καλή κλήρωση για εμάς. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μία δυνατή ομάδα, έπαιξε στο Champions League, είχε τη δυνατότητα να περάσει. Έχει δυνατό σύνολο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να τα καταφέρουμε».

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma Italy Serie A Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-4 ημιχρ. 0-2

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ Ο «τρόμος» για Μήτρογλου και το ποσοστό 175-1!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: