9 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προτό: Να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό

Σύνθημα... νίκης - εκδίκησης από τον Ολυμπιακό έστειλε ο τερματοφύλακας της Αντερλεχτ, Σιλβιο Προτό, ξεκαθαρίζοντας πως ανεξαρτήτως από το αν βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, η ομάδα του έχει ως στόχο ένα "περήφανο" αντίο από το Champions League.


Αναλυτικά ο Προτό είπε στη συνέντευξη Τύπου
Για το αν η Αντερλεχτ έχει κίνητρο
: "Πάντα έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στο πρώτο ματς χάσαμε άδικα. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στην έδρα μας".
Για την έδρα του Ολυμπιακού: "Έχω εμπειρία από τέτοιες έδρες. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Ίσα ίσα μου δίνει κίνητρο για να είμαι ακόμα πιο καλός. Να δώσω τα πάντα". Για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας: "Είμαστε νέα ομάδα. Με νέους παίκτες. Μαθαίνουμε διαρκώς και σίγουρα δεν έχουμε τα μπάτζετ μεγάλων ομάδων για να τις κοντράρουμε".
Για το αν σκέφτεται ότι μπορεί να άλλαζε το σκορ, αν έπαιζε εκείνος στο πρώτο ματς
: "Είναι γελοίο και αστείο όλο αυτό. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Στην θέση του συμπαίκτη μου και το εάν έκανα εγώ κάτι αλλιώτικο".
Για το αν βοηθάει η απώλεια του Μήτρογλου:
"Σίγουρα ήταν καθοριστικός στον πρώτο αγώνα. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Μπορεί να κάνουν την ίδια δουλειά με αυτόν και να είναι επικίνδυνοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και με αντεπιθέσεις ή ό,τι άλλο επιλέξει ο προπονητής να πάρουμε αποτέλεσμα".
Για το αν ήταν θέμα τύχης η νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες: "Ναι, εάν δούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και το χαμένο πέναλτι μπορούμε να πούμε πως είχαμε πιο πολλές φάσεις και έπρεπε να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς. Ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις έβαλε τα γκολ και σκόραρε". 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.19:30 Panaitolikos vs Panionios Athens

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΜΠΟΓΙΑΝ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ MVP ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Γιορντάνοφ «ξαναχτύπησε» στην Volleyleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνε να τον βγάλουν κι αυτόν λάδι...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την Τρίτη αποφασίζουν για άνοδο και υποβιβασμό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 77-61 Πεδουλάκης: «Ευτυχώς δε χτύπησε κανείς άλλος»

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: