31 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν βιάζεται ο Ρούνεϊ

O Mόγες θέλει την ενίσχυση της Μάν-τσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ρούνεϊ σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα
O Mόγες θέλει την ενίσχυση της Μάν-τσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ρούνεϊ σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα
Ο Ντέιβιντ Μόγες κάνει σχέδια για μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο αλλά το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η άρνηση του Γουέιν Ρούνεϊ ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Μάιο του 2015.
Δύο φορές, τον Οκτώβριο και τον τρέχοντα μήνα, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ κάλεσε τον ατζέντη του Πολ Στρέτφορντ για διαπραγματεύσεις αλλά εκείνος τόνισε ότι ο πελάτης του δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος. Είναι σαφές ότι ο Ρούνεϊ θέλει να κερδίσει χρόνο. Ο 28χρονος Αγγλος διεθνής φορ γνωρίζει πολύ καλά ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι πιθανότατα το τελευταίο της καριέρας του και πρόθεσή του είναι να πετύχει ετήσιες αποδοχές άνω των 13,8 εκατ. € που εισπράττει τώρα στο «Ολντ Τράφορντ».
Επιπλέον είναι και το θέμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη βαθμολογία η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση πίσω από Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Εβερτον και Λίβερπουλ με τις δύο τελευταίες να μην έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οπότε να διαθέτουν την πολυτέλεια ν' αφοσιωθούν στην προσπάθεια να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Στο τρέχον Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είναι φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ομως παρόντων των Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σίτι, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της διανοείται κατάκτηση του τροπαίου.
Οι πιθανότητες να μείνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» εκτός του προσεχούς Τσάμπιονς Λιγκ κάθε άλλο παρά αμελητέες είναι και ο Ρούνεϊ δεν διατίθεται να ρισκάρει δεσμευόμενος να παραμείνει στις τάξεις τους.
Ξέρει ότι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν όπως οι Τσέλσι, Αρσεναλ, πιθανότατα και οι Ρεάλ, Παρί Σ.Ζ., θα επανέλθουν το καλοκαίρι και αυτήν τη φορά η Γιουνάιτεντ θα είναι υποχρεωμένη να διαπραγματευτεί αφού θα του απομένει μόνον ένας χρόνος συμβόλαιο.
Προς το παρόν ο Ντέιβιντ Μόγες αναζητά ενισχύσεις για την υπόλοιπη σεζόν. Στόχοι του φέρονται να είναι οι Βέσλι Σνέιντερ (Γαλατάσαραϊ), Κόκε (Ατλέτικο Μ.) και Λέιτον Μπέινς (Εβερτον). Οσο για τον 20χρονο Αγγλο μέσο της Εβερτον, Ρος Μπάρκεϊ, γράφτηκε ότι η Γιουνάιτεντ προσφέρει 50 εκατ. λίρες (59.8 εκατ. €) αλλά τα «ζαχαρωτά» ζητούν 80 εκατ. λίρες (96 εκατ. €)! 

Πηγή: Εθνοσπορ

Live Streaming.20:00 Boston Celtics vs Atlanta Hawks NBA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρασαν και δεν… ακούμπησαν! (photos+videos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για απόκτηση παίκτη στον Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Μάικ Μπράμος: «Να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ»


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελτίωση για Σουμάχερ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ετό'ο: Ίσως έπρεπε να αποβληθώ (VIDEO)


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η είδηση της χρονιάς στον Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έμεινε... στον άσο ο Μπέρντιχ

Δεν υπάρχουν σχόλια: