30 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έμεινε... στον άσο ο Μπέρντιχ

Πρώτη μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά της Ντόχα και ο Ίβο Κάρλοβιτς με καταπληκτικό σερβίς έθεσε εκτός με 2-0 σετ τον Τόμας Μπέρντιχ.

Έμεινε... στον άσο ο Μπέρντιχ
Με 24 άσους στο παιχνίδι -και 7.834 συνολικά στην καριέρα του- ο Ίβο Κάρλοβιτς δεν χρειάστηκε καν να «σπάσει» το σερβίς του αντιπάλου του και με 7-6(7), 7-6(4) σε 1 ώρα και 47 λεπτά, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση, σημειώνοντας την 4η νίκη του σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στον Μπέρντιχ.
«Κεραυνοβολήθηκε» ο Τσέχος, Νο4 του ταμπλό και Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος μάλλον δεν ήξερε από πού… του ήρθε σχολιάζοντας μετά το τέλος του ματς: «Είναι πραγματικά σκληρό. Έπαιξα για δεύτερη φορά κόντρα στον Ίβο σε διάστημα λίγων μηνών -τέθηκαν αντιμέτωποι και στη Βασιλεία-, κατάφερα να κρατήσω το σερβίς μου, όμως δεν ήταν αρκετό. Έχασα τέσσερα τάι-μπρέικ στη σειρά. Λοιπόν, μπράβο Ίβο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε αντίπαλο με τόσο δυνατό σερβίς. Δεν μπορούσα να βρω τον ρυθμό μου. Τώρα θα επικεντρωθώ στο διπλό», ήταν τα λόγια του Μπέρντιχ.
Στον δεύτερο γύρο ο Κάρλοβιτς θα τεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, αντιμέτωπος με τον Ιβάν Ντόντιγκ, ο οποίος αναμετράται με τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρασαν και δεν… ακούμπησαν! (photos+videos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για απόκτηση παίκτη στον Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετάλλιο για τον Παπαθανασίου στη Γαλλία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι θέλουν οι οπαδοί από τον Αγιο Βασίλη...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εγώ ανέλαβα, εγώ θα την κάνω ΑΕΚΑΡΑ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: «Νταμπλ και Ευρώπη οι στόχοι μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σχεδόν έτοιμος ο Νίνης, θεραπεία ο Γλύκος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόγιες: «Να πετύχει 20 γκολ ο Γουέλμπεκ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι αντιμετωπίζει ο Σουμάχερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: