22 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός με αριθμούς


Η παρουσίαση του κυριακάτικου (22/12) αγώνα μέσα από ενδιαφέροντα στατιστικά.

Στην τελική ευθεία για τον τελευταίο για το 2013 αγώνα του ΠΑΟΚ διαβάστε στατιστικά και παραδόσεις από τις προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό, όπως τα παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Αναλυτικά:
# 12 φορές έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Μετρά δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα που είναι από τις 26 Μαϊου 1991, όταν η ομάδα της Βοιωτίας είχε επικρατήσει με 3-2  με τα γκολ των Καβαλιέρη, Μαρινάκη και Πεχλιβανίδη, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει ο Γιώργος Σκαρτάδος και ο Γιάννης Αναστασιάδης.
# 4 γκολ έχουν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Κλάους Αθανασιάδης στις αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό και οδηγούν την κούρσα των σκόρερ στην σχετική λίστα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολουθεί με τρία γκολ.
# 3 γκολ έχει ο Μπάνον, ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κάνει χατ τρικ σε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό συνέβη στο πρώτο ραντεβού τους στο γήπεδο της Τούμπας, στις 14 Φεβρουαρίου 1988, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1. Το άλλο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε ο Μπορμπόκης, ενώ για τον Λεβαδειακό είχε σκοράρει ο Κάβουρας.
# 3 φορές έχει σημειωθεί νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 που είναι και ο νικητής στα σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ακολουθεί το 1-0 και το 2-0 με δύο εμφανίσεις, ενώ η ευρύτερη νίκη ήταν το 4-1 της πρώτης τους συνάντησης.
# 22 Δεκεμβρίου έχουν συναντηθεί πάλι οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Τούμπας το 2007, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Βασίλη Λάκη στο 88’. 

Πηγή: Contra
Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: