11 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο Χουμπ δε θα βάλει την πιο δυνατή ομάδα του"

Ο Ντικ Αντβοκαατ θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς της Αλκμααρ στην Τούμπα και ευελπιστεί και ο Στέφενς να κάνει το ίδιο.


Ο προπονητής της Άλκμααρ, Ντικ Άντβοκατ, με νέες δηλώσεις του στη "Ντε Τέλεγκραφ" εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες της Άλκμααρ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Από τις 16 Οκτωβρίου που ανέλαβα την ομάδα έχουμε παίξει έντεκα παιχνίδια. Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα μπούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται από πλευράς δυνάμεων στο ματς με την Χέρακλες, το οποίο αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας. Ορισμένοι παίκτες είναι στα όρια τους, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις" τόνισε.

Ο έμπειρος τεχνικός, ωστόσο, εκτιμά ότι και ο Στέφενς θα ακολουθήσει τη δική του τακτική. "Ο Χουμπ Στέφενς δεν θα παίξει με την πιο δυνατή του ομάδα. Μία ισοπαλία θα ήταν μια χαρά" σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει να έχει επικοινωνία με τον συμπατριώτη του προπονητή του ΠΑΟΚ".

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, με αφορμή τις δηλώσεις Αντβοκατ σημειώνουν πώς υπάρχει κίνητρο για την πρωτιά και τη νίκη αύριο. Καταρχήν το μπόνους των 400.000 ευρώ που δίνει η πρώτη θέση (τα διπλάσια απ' όσα η δεύτερη), αλλά και τα 200.000 ευρώ με τα οποία πριμοδοτείται η νίκη και ακόμη το γεγονός πώς στη φάση των "32" κάθε ομάδα που τερματίζει πρώτη στον όμιλο δίνει τη ρεβάνς στην έδρα της. 

Πηγή: PaokMania
Live Streaming.19:00 Panionios - Besiktas Eurocup(πιθανο Link..) 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.Champions League.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Να εξασφαλίσει την πρόκριση ο Πανιώνιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τζόρβας και Πελέ οι κορυφαίοι της αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: «ΠΝΙΓΜΕΝΗ» ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Κίνδυνος νέας αναβολής στο Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρασε και τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: