6 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η Τούμπα είναι ιδιαίτερο μέρος για μας»

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε για την πρόσφατη πορεία της ομάδας, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών αλλά και για τον εαυτό του.


Αναλυτικά τα όσα είπε στο «novasports.gr»:
«Νομίζω πως η προηγούμενη εβδομάδα ήταν σπουδαία για εμάς. Τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και είναι λογικό να θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, νικηφόρα. Θεωρώ πως είμαστε το φαβορί μεν αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας κι ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
- Μέσα από τις πρόσφατες αναμετρήσεις διέκρινες βελτίωση στην ομάδα σου είτε γενικώς είτε ειδικώς, σε συγκεκριμένους τομείς;
«Η αίσθησή μου είναι πως σε κάθε αγώνα ο καθένας από εμάς προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ορισμένες φορές όλα βαίνουν καλώς κάποιες άλλες όχι. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, στον αγώνα με τον Αρη τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως περίεργα. Στα πρώτα εξήντα λεπτά δεν παίξαμε τόσο καλά αλλά στα τελευταία είκοσι - τριάντα νομίζω πως αποδώσαμε θαυμάσια και σκοράραμε τρεις φορές. Μετά στο Καζακστάν παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο για περίπου εβδομήντα λεπτά, νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο έχουμε παρουσιάσει από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στα Ιωάννινα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.
Είχαμε έναν μαχητικό αντίπαλο, ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ μαλακός κι όλα μαζί καθιστούσαν τη διεκδίκηση της νίκης δύσκολη αλλά επικρατήσαμε 2-0 και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Αρα, όπως είπα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε σε νικηφόρα πορεία. Θεωρώ ότι τα πήγαμε αρκετά καλά κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα, το λιγότερο».
- Επισήμανες τη συγκέντρωση. Ποιά άλλα στοιχεία θα ήθελες να διατηρήσει η ομάδα σου για να μπορέσετε να παραμείνετε σε πορεία ανάλογη μ' αυτήν των τελευταίων αγώνων;
«Νομίζω πως για εμάς το σημαντικότερο είναι η συγκέντρωση, πρέπει να δείχνουμε συγκέντρωση σε κάθε αγώνα, γιατί αν όλοι παρουσιαζόμαστε έτσι σε κάθε αναμέτρηση τότε μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».
- Πέρασαν λίγες ημέρες από τον τελευταίο σας αγώνα, είχατε και μια ημέρα ξεκούρασης, σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;
«Η κατάσταση είναι . νορμάλ. Όλοι ή μάλλον οι περισσότεροι είναι απόλυτα έτοιμοι, οπότε είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή ή το ελπίζω».
- Γνωρίζεις τον Απόλλωνα Αθηνών;
«Όχι, ειλικρινά δε γνωρίζω κάτι για τον επόμενο αντίπαλο αλλά θα δούμε. Ωστόσο, γνωρίζω πως τώρα είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε οποιονδήποτε, όλοι διαθέτουν μια ποιότητα. Γνωρίζω πως η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν έχει σημασία γιατί ο αγώνας θα είναι δύσκολος».
- Μετράτε επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην έδρα σας. Αποτελούν μια ισχυρή βάση που πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες για επίτευξη των στόχων σας;
«Η Τούμπα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μας, είναι το σπίτι μας κι είναι πολύ ωραία ν' αγωνίζεσαι εκεί. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα, με νίκες στην έδρα μας».
- Στους τελευταίους αγώνες δείχνεις πιο ενεργός, με μεγαλύτερη διάθεση, υπάρχει εξήγηση;
«Αυτό είχα πει μετά τον αγώνα με τον Άρη, πως στο διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες ξεκουράστηκα πολύ καλά. Πήρα δυνάμεις και τα τρία τελευταία παιχνίδια με βοήθησαν. Αισθάνθηκα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχα περισσότερη ενέργεια. Προσπαθώ να το διατηρήσω ως αίσθηση στο σώμα μου και την Κυριακή θέλω να βγάλω αυτήν την...επιθετικότητα και να βοηθήσω την ομάδα μου», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Μίροσλαβ Στοχ. 

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Red Star Belgrade

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κόουτς από το ΝΒΑ για τη Σλοβενία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δικός σας όμιλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: