7 Δεκ 2013

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Udinese Italy Serie A.Ματσάρα στο «Σαν Πάολο»

Εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Νάπολι και Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 3-3.
Ακόμα… σκοράρουν Νάπολι και Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» με τις δύο ομάδες να βοηθούν στην παραγωγή θεάματος για να το τελικό 3-3 που κρίνεται δίκαιο και βολεύει μόνος τους φιλοξενούμενους, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα η Νάπολι έμεινε και άλλο πίσω από την κορυφή.
Οι «παρτενοπέι» έδειχναν να «καθαρίζουν» το παιχνίδι όταν ο Πάντεφ στο 38’ έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το αυτογκόλ του Φερνάντεζ έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Ο Φερνάντεζ της Ουντινέζε στο 70 όμως έκανε το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τζεμαϊλί έδωσε για ακόμα μία φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μπάστα στο 80’.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Φερνάντεζ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρεβεγιέρ (78’ Μπεχράμι), Τζεμαϊλί (81’ Αρμέρο), Ινλέρ, Καγιεχόν, Πάντεφ (73’ Μέρτενς), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό (68’ Μαϊκόσουελ), Ντανίλο, Ντομίτσι, Γκάμπριελ Σίλβα, Μπάστα, Αλάν, Λατσάρι, Περέιρα, Φερνάντεζ (83’ Νάλντο), Λόπεζ (80’ Ζιελίνσκι).


Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: