4 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟΝ «ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ» ΕΝΟΨΕΙ MUNDIAL Στα «αστέρια» του Mundial o Μήτρογλου

Στα «αστέρια» του Mundial o Μήτρογλου
Μετά τον Τσεζάρε Πραντέλι και η ισπανική ιστοσελίδα «superdeporte.es» αναφέρεται ξεχωριστά στην παρουσία του Κώστα Μήτρογλου με την Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Mundial. H ισπανική ιστοσελίδα ξεχωρίζει από ένα «αστέρι» για κάθε μια από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην Βραζιλία, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί θα υπάρχει μια συγκέντρωση ταλέντου και από την Ελλάδα ξεχωρίζουν τον Μήτρογλου.
Για τον επιθετικό του Ολυμπιακού γράφουν: «Η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός μειώνουν τα μειονεκτήματα ενός παίκτη που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι η απόλυτη έκφραση της επίθεσης μαζί με τον Σαμαρά και τον βετεράνο Καραγκούνη»
Νωρίτερα ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, ο Πραντέλι είχε δώσει στην «Gazzetta Dello Sport» την δίκη του λίστα με τους πιο ταλαντούχους παίκτες από κάθε Εθνική ομάδα και από την Ελλάδα είχε διαλέξει τον Μήτρογλου.
Επίσης και η ιστοσελίδα «goal.com», σε μια ανασκόπηση για τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση του Mundial (6/12), χαρακτήρισε τον Μήτρογλου ως παίκτη κλειδί για την Εθνική.
Μπορεί ακόμα να απέχουμε πολλούς μήνες από το Mundial, αλλά ο Μήτρογλου έχει τραβήξει την παγκόσμια προσοχή και όλοι περιμένουν να τον δουν με τα χρώματα της Εθνικής το καλοκαίρι στην Βραζιλία. 
Πηγή: Goal

Live Streaming.20:00 Panaitolikos - Atromitos Greece Cup

 

Live Straming.21:45 Manchester United - Everton FC και ολοι οι αγωνες της Premier League.Eastern European Time 

Δεν υπάρχουν σχόλια: