10 Απρ 2013

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs Paris Saint Germain, Juventus vs Bayern Munchen

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

Live Streaming.21:00 Olympiacos vs Anadolu Efes

Live Streaming.21:00 Olympiacos vs Anadolu Efes

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.ΠΑΤΗΣΤΕ BASKETΒΑLL και υστερα πανω στο:21:00. Olympiacos vs Anadolu Efes



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρόουρα: «Σαν να είναι τελικός»

Ρόουρα: «Σαν να είναι τελικός»Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σαν να πρόκειται για τελικό, δήλωσε ο Τζόρντι Ρόουρα την παραμονή του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους Γάλλους.

Αυτή τη φορά δεν καλείται να ανατρέψει εις βάρος της αποτέλεσμα, όπως είχε κάνει στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μίλαν. Η Μπαρτσελόνα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν με μεγαλύτερη άνεση, αλλά με άγχος αναφορικά με την παρουσία ή όχι του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Τζόρντι Ρόουρα, πάντως, δεν εφησυχάζει και δείχνει να υπολογίζει πολύ την αντίπαλό του. «Η ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι γνωστή. Νομίζω πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα παίξει όπως στο πρώτο παιχνίδι. Για αυτό εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον ημιτελικό. Δεν επαναπαυόμαστε από το αποτέλεσμα του Παρισιού. Πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν τελικός, σαν να πρέπει να κερδίσουμε με κάθε κόστος», τόνισε ο Ρόουρα.
Η τελευταία φράση μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια… προαναγγελία της χρησιμοποίησης του Λιονέλ Μέσι, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο Λίο θα παίξει από την αρχή, ή αν θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Περιμένουμε τους γιατρούς της ομάδας, οι οποίοι θα μας καθοδηγήσουν. Το προαίσθημα που έχω είναι καλό, αλλά αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να μας δώσουν το ΟΚ οι γιατροί», υπογράμμισε ο βοηθός του Βιλανόβα.
Αν τελικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι, πόσο θα επηρεαστεί η Μπαρτσελόνα; Ο Ρόουρα δίνει με ειλικρίνεια την απάντηση. «Άλλη η Μπαρτσελόνα με αυτόν στην ενδεκάδα, άλλη χωρίς. Θα είναι δύσκολο αν δεν παίξει ο Μέσι, το παραδέχομαι. Αλλά όποιος τον αντικαταστήσει, είναι σίγουρο πως θα κάνει το καλύτερο δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόρντι Ρόουρα. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα είπαν Σαββίδης-Μελισσανίδης


Τα είπαν Σαββίδης-ΜελισσανίδηςΓια περίπου δύο ώρες συζήτησαν Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρει εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.
Τετ-α-τετ είχαν Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης ανήμερα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», σύμφωνα με την οποία το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν αφορούσε τα αθλητικά δρώμενα.

Οι δύο άνδρες φέρονται να μίλησαν για άλλα ζητήματα, κυρίως σχετικά με ενδεχόμενη επιχειρηματική συνεργασία, ενώ κυριάρχησαν και θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό. 


Πηγή: Σπορ FM

Την Τετάρτη η κλήρωση για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Την Τετάρτη η κλήρωση για την άνοδο στη Γ’ ΕθνικήΗ κλήρωση του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ, για την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική, θα διενεργηθεί την Τετάρτη 10/4 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η κλήρωση του Πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ., περιόδου 2012-2013, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία θα διενεργηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας». 


Πηγή: Σπορ FM