12 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποχαιρέτησε το «Γκούντισον Παρκ» ο Μόγιες

Ο 50χρονος τεχνικός, είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ στο «Γκούντισον Παρκ» και καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, άκουγε από τον κόσμο στις εξέδρες να του εύχεται καλή επιτυχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Το όνομά του έγινε... μόνιμο σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Έβερτον και τους ανταπέδωσε την αγάπη στο φινάλε του αγώνα. Κατευθύνθηκε στο κέντρο του γηπέδου, χαιρέτησε τους οπαδούς και φανερά συγκινημένος αγκάλιασε τους Φιλ Νέβιλ και Τιμ Κέιχιλ που έσπευσαν να βρεθούν κοντά του.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έκανε... τον γύρο του θριάμβου για να αποθεωθεί και να αποθεώσει τον κόσμο της Έβερτον, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του. Την ίδια ώρα, βουρκωμένος ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπιλ Κενράιτ στα επίσημα.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Olympiacos vs Real Madrid


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,ΑΡΚΑΔΙΑΣ,ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ 2-0

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:24η αγ.: Εξασφάλισε την άνοδο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος πήρε το βαθμό που χρειαζόταν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (2-2) εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Football League. Στο τοπικό Μεσσηνίας η Καλαμάτα μετά και την ήττα από τον Φωστήρα με 2-0.
Στο πρώτο ημίωρο γράφτηκε η ιστορία της αναμέτρησης του Παναιγιάλειου με τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου προηγήθηκε 2 φορές (με σουτ του Ραχίμ στο 18' και σουτ του Βεστάκη στο 27'), όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Μπουρλάκη (στο 22') και Παπαχρήστου (στο 31'), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την Football League.
Η αναμέτρηση του "Σ. Γιαλαμπίδης", η οποία ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω αργοπορημένης προσέλευσης του γιατρού, δεν είχε αίσια έκβαση για την Καλαμάτα, αφού ο Φωστήρας την νίκησε 2-0 και την έριξε στο τοπικό Μεσσηνίας.
Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής
Αστέρας Μαγούλας - Γλυφάδα 2-2
Χανιά - Ρούβας 3-2
Φωστήρας - Καλαμάτα 2-0
Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 2-2
Προοδευτική - Επισκοπή 1-0
Ρεπό: Κόρινθος

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FOOTBALL LEAGUE ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Γιαννιτσών 4-2
 
Καβάλα - Λάρισα 1-1
 
Παναχαϊκή - Νίκη Βόλου 0-1
 
Πιερικός - Αναγέννηση Επανομής 1-0
 
Ηρακλής - Πανσερραϊκός 2-0
 
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 0-4

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτη αποθέωση για Φέργκιουσον! (video/pics)

Απίστευτη, Φέργκιουσον,apistefti, fergkiousonΥπόκλιση αντάξια της ανυπολόγιστης προσφοράς ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεφύλαξε στον Σερ Άλεξ το «Ολντ Τράφορντ»!