28 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι ξεφτίλα ήταν αυτή;

Τι ξεφτίλα ήταν αυτή;Τρελαμένος ο Νίκος Αλέφαντος μετά την «σφαλιάρα» του Ολυμπιακού από τη Χόφενχάιμ! Τα χαφ που δεν φτουράνε, τα αμάν – αμάν και ο... Σαλίνας! 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρωτη νίκη του Χάμιλτον με τη Mercedes, στην Ουγγαρία

Πρωτη νίκη του Χάμιλτον  με τη Mercedes, στην Ουγγαρία Για 4η φορά στην καριέρα του ο Βρετανός νικητής στην Ουγγαρία. 2ος ο Raikkonen, 3ος ο Vettel.

Η πρώτη νίκη του Lewis Hamilton με τα χρώματα της Μercedes είναι γεγονός. Στην αγαπημένη του Ουγγαρία, ο Βρετανός πανηγύρισε την 4η νίκη του στη συγκεκριμένη πίστα και 22η συνολικά στην καριέρα του στην Formula 1.
Μια νίκη που ήρθε έπειτα από εξαιρετική διαχείριση του αγώνα από το γερμανικό team και φυσικά τον 28χρονο πιλότο που το Σάββατο δήλωνε πως μόνο με θαύμα θα κέρδιζε σήμερα, λόγω φόβων για την υπέρμετρη φθορά των ελαστικών.
Διαβάστε περισσότερα στο:www.e-go.gr/wmotors

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ.Στην Τότεναμ ο Σολδάδο με 30 εκατ. ευρώ!

Στην Τότεναμ ο Σολδάδο με 30 εκατ. ευρώ!
Τον Ρομπέρτο Σολδάδο «έκλεισε» η Τότεναμ, καθώς τα «σπιρούνια» ήρθαν σε συμφωνία με την Βαλένθια για τον 28χρονο επιθετικό και θα καταβάλουν την ρήτρα των 30 εκατομμυρίων που είχε ο παίκτης στην ισπανική ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, Φράνκο Μπαλντίνι, ήταν στην Βαλένθια για να συζητήσει με τους Ισπανούς για την μεταγραφή του παίκτη. Τα «σπιρούνια» έκαναν μια προσφορά 26 εκατομμυρίων, που απορρίφθηκε από την Βαλένθια, η οποία ήθελε να της καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Η συμφωνία τελικά έγινε μέσω τηλεφώνου και ο Μπαλντίνι επικοινωνώντας με τον πρόεδρο της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο, έκλεισε έτσι το deal. Ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες ενώ ο Σολδάδο έχει ήδη συμφωνήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Τότεναμ. Για την ιστορία ο 28χρονος πέρσι το καλοκαίρι είχε πει «όχι» στα «σπιρούνια». 

Πηγή: Goal

Live Streaming.16:00 TSG Hoffenheim vs Olympiacos Piraeus


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άλλαξαν 36 φορές τη μπάλα στο 7ο γκολ

Άλλαξαν 36,allaxan 36Το έβδομο γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βαλερένγκα ήρθε μετά από 36 συνεχόμενες πάσες (video) 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Live Streaming.16:00 TSG Hoffenheim vs Olympiacos Piraeus

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Κουίνσι

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Κουίνσι

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Κουίνσι | onsports.gr

Θετικές εντυπώσεις αφήνει στη δοκιμή του στην Κρίσταλ Πάλας ο Κουίνσι και στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως η αγγλική ομάδα θα του προσφέρει συμβόλαιο…
Ο Γκανέζος είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ και στον Παναθηναϊκό περιμένουν… πως και πώς να βρεθεί μια ομάδα για να τον αποκτήσει, έτσι ώστε να απαλλαγούν κι από το βαρύ συμβόλαιό του. Ο Κουίνσι δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα στην Κρίσταλ Πάλας κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, κάτι που βλέπουν με πολύ καλό μάτι στο «τριφύλλι».
Οι άνθρωποι των «πρασίνων» αισιοδοξούν πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και πως θα καταφέρουν να απεμπλακούν από τον Γκανέζο εξτρέμ κι από το αρκετά «αλμυρό» συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του… 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική Ανδρών: Με τα φρένα σπασμένα στην 8άδα…

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάρκεβιτς: «50-50 η πρόκριση»

Live Streaming.16:00 TSG Hoffenheim vs Olympiacos Piraeus 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική Ανδρών: Με τα φρένα σπασμένα στην 8άδα…


Εθνική Ανδρών: Με τα φρένα σπασμένα στην 8άδα… | onsports.grΗ Εθνική πόλο των Ανδρών έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης και με το εμφατικό 13-5 επί της Νοτίου Αφρικής προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Από τη στιγμή που το συγκρότημα του Σάκη Κεχαγιά νίκησε αντιπάλους όπως η Ισπανία και το Μαυροβούνιο, δεν μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και κόντρα στους Νοτιοαφρικάνους. Σίγουρα το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όπως αυτό με τη Νέα Ζηλανδία, για τους διεθνείς πολίστες ωστόσο σημασία είχε η δική τους απόδοση και μετά το δυο πρώτα οκτάλεπτα φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά επιπέδου των δυο ομάδων.
Με το σκορ στο 6-4 μετά τα δυο πρώτα οκτάλεπτα, η Εθνική πάτησε… γκάζι κι εξαφανίστηκε, κάνοντας ένα επιμέρους 4-0 στο τρίτο οκτάλεπτο και 3-1 στο τελευταίο, για να πάρει έτσι τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας για την πρόκριση στον ημιτελικό θα γίνει την Τρίτη (30/07), με τη νικήτρια του ζευγαριού Ουγγαρία-Καζακστάν…
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-0, 3-1
Ελλάδα: Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Αφρουδάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης
Ν. Αφρική: Καρντ, Μπάντενχορστ, Ντάουνς, Μολινό, Λερού

Πηγή: OnSports

Live Streaming.16:00 TSG Hoffenheim vs Olympiacos Piraeus

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάρκεβιτς: «50-50 η πρόκριση»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Κουίνσι

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάρκεβιτς: «50-50 η πρόκριση»

Μάρκεβιτς, 50-50,markevits, 50-50Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Χουμπ Στέφενς ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο προπονητής της Μέταλιστ τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50.