9 Σεπ 2013

Live Streaming.22:00 Belgium vs France 65--82,Montenegro vs Serbia 83-76,Slovenia vs Poland 61-71,Turkey vs Russia 77-89..FIBA Eurobasket 2013

Παρηγοριά για τη Ρωσία 89-77       

Στο φινάλε ενός απογοητευτικού, γι' αυτήν, τουρνουά η Ρωσία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει την πρώτη νίκης. Επιβλήθηκε με 89=77 της εξίσου απογοητευμένης Τουρκίας.
 Πηγή: Contra
 

Μαυροβούνιο - Σερβία 83-76       

Το Μαυροβούνιο νίκησε τη Σερβία με 83-76 και έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Πρώτοι στον όμιλο παρά την ήττα οι Σέρβοι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Σλοβενία - Πολωνία 61-71       

Η Πολωνία νίκησε την Σλοβενία για την πέμπτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ με 71-61. Οι Σλοβένοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση πίσω από Ισπανία και Κροατία.
 
Πηγή: Sport 24

Χαλαρή νίκη και πρωτιά για Γαλλία το Βέλγιο με 82-65       

Η Γαλλία έτρεξε στην τρίτη περίοδο και «καθάρισε» τη νίκη κόντρα στο  (82-65) και την πρωτιά του Α' Ομίλου.
 
Πηγή: Gazzetta
 
 
 
 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο όμιλος της Εθνικής μας

Είναι γνωστές πλέον οι ομάδες που θα αντιμετωπισει η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, στην επόμενη φάση του Eurobasket

Β' ΦΑΣΗ (Arena Stožice, Λιουμπλιάνα)
ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ
1. Ιταλία 2-0
2. Ισπανία 1-1
3. Σλοβενία 1-1
4. Φινλανδία 1-1
5. Κροατία 1-1
6. Ελλάδα 0-2
Πέμπτη 12/9
Ελλάδα (Δ3)-Ισπανία (Γ1) 15:30
Κροατία (Γ3)-Ιταλία (Δ1) 18:45
Φινλανδία (Δ2)-Σλοβενία (Γ2) 22:00
Σάββατο 14/9
Ισπανία (Γ1)-Φινλανδία (Δ2) 15:30
Ελλάδα (Δ3)-Κροατία (Γ3) 18:45
Σλοβενία (Γ2)-Ιταλία (Δ1) 22:00
Δευτέρα 16/9
Ιταλία (Δ1)-Ισπανία (Γ1) 15:30
Φινλανδία (Δ2)-Κροατία (Γ3) 18:45
Σλοβενία (Γ2)-Ελλάδα (Δ3) 22:00


Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Belgium vs France

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σάντος: "Παράδειγμα το ματς με το Λιχτενστάιν"

Ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Λετονία, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να πάρουν σαν παράδειγμα τον αγώνα με το Λιχτενστάιν και να μπουν δυνατά για τη νίκη. Την βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.



 




 


 
Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει οι παίκτες να μπουν δυνατά, ώστε να μην πάει κάτι στραβά κόντρα στους Λετονούς. Παράλληλα ζήτησε από τους Έλληνες φιλάθλους να βοηθήσουν την ομάδα για να φτάσει στη νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:
Για το αν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την Παρασκευή μέχρι σήμερα για να είναι καλύτερη η Εθνική: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, είναι αλήθεια. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε αυτό που έπρεπε από την αρχή, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, πετύχαμε γκολ.
Δεν είναι θέμα αν υπάρχει επαρκής χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Αποδείξαμε ότι αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος, μπορούμε να το ξανακάνουμε. Το γιατί έγινε είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Η μία είναι η αμυντική και η άλλη είναι η επιθετική λειτουργία. Οι μεγάλες ομάδες όταν έχουν την μπάλα προσπαθούν να βάλουν γκολ, όταν όχι να πιέσουν τον αντίπαλο.
Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε να έχουν οι αντίπαλοι την κατοχή, τρέχαμε πίσω από την μπάλα και προφανώς όταν δεν πας καλά στην άμυνα, δεν μπορείς να πας καλά στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, με ίδιους παίκτες και ίδια διάταξη μέχρι το 57' είχαμε 6-7-8 ευκαιρίες για γκολ. Ο αντίπαλος δεν πέρασε τη σέντρα οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε τι συνέβη".
Για το αν περιμένει δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα με τη Λετονία: "Αν δεν μπούμε, κάτι θα πάει στραβά. Καλύτερο παράδειγμα από το τελευταίο παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρξει. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και συνεχίζω να πιστεύω πάρα πολύ γι' αυτό και ήμουν έκπληκτος με την εικόνα του πρώτου μέρους".
Για την παρουσία πολλών Ελλήνων φιλάθλων στο Λιχτενστάιν: "Για εμάς είναι σημαντικό ότι πολλοί Έλληνες βρέθηκαν στο Λιχτενστάιν. Αναγνωρίζουμε το Γαλανόλευκο Φάρο που μας ακολουθεί παντού, περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη.
Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, η Λετονία έχει αλλάξει προπονητή. Έχει πολλούς νέους σε ηλικία, με παραστάσεις στην εθνική ομάδα. Έξι παίκτες από το ματς στην Λετονία δεν είναι αποστολή. Έχουν διαφορετικό μοντέλο, είναι αρκετά δυναμικοί, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο.
Εκπλήξεις δεν μπορούμε να επικαλεστούμε ότι θα βρούμε. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνουμε για να τον αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να την πάρουμε.
Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, γιατί η Σλοβακία δεν είναι εκτός παιχνιδιού και αύριο θα ξέρουμε την κατάσταση στον όμιλο για να δούμε τι θα κάνουμε. Σε εμάς επαφίεται να κερδίσουμε τα δικά μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει".
Για το τι αποτέλεσμα στο παιχνίδι Σλοβακία - Βοσνία: "Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο δικός μας αγώνας. Στο Λιχτενστάιν το αποτέλεσμα της Βοσνίας το έμαθα στο τέλος. Δεν θα αγωνιστούμε με τους Σλοβάκους αύριο, θα παίξουμε σε ένα μήνα.
Αύριο παίζουμε με τους Λετονούς και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε. Το ξέρουμε ότι δεν εξαρτιόμαστε από εμάς. Εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο. Εγώ θέλω να κερδίσω αύριο και μετά βλέπουμε".
Για το αν θα αλλάξει τακτική η Εθνική: "Η Ελλάδα είναι μία μεγάλη ομάδα ή όχι; Εμένα δεν μου φαίνεται με τα λεγόμενα αυτά να είναι κάτι τέτοιο. Κι εγώ νομίζω ότι είναι μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξουν τακτική λόγω αντιπάλου".
Για το αν θα κάνει αλλαγές προσώπων για να ξεπεράσει το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου: "Ουσιαστικά οι ίδιοι παίκτες στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν πολύ κακά και στο δεύτερο πολύ καλά. Κάναμε δέκα πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.
Δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι είμαστε δυνατή ομάδα με τους ίδιους παίκτες, το ίδιο μοντέλο, την ίδια τακτική. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αύριο πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν.
Πρέπει να πιέσουμε να μην επιτρέψουμε στους Λετονούς να κάνουν παιχνίδι, να πιέσουμε κοντά στην δικιά τους εστία και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ευκαιρίες. Αν επιτρέψουμε στον αντίπαλο να έχει κατοχή κι εμείς είμαστε αργοί, τότε σίγουρα θα έχουμε προβλήματα και αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές".

Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.22:00 Belgium vs France
 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τζέλαρ: Βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρινκιέρι: «Χάσαμε το σωστό τρόπο»


Ανέτοιμοι πνευματικά εμφανίστηκαν στην αναμέτρησή τους με τη Φινλανδία οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι.
Αποστολή στη Σλοβενία: Γιάννης Πάλλας
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παραδέχεται πως δεν άξιζαν να κερδίσουν τους Σκανδιναβούς, αφού δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την ήττα από τη Φινλανδία: «Μέσα σε 48 ώρες είναι σαν να χάσαμε όλες τις συνδέσεις που είχαμε. Χάσαμε το σωστό τρόπο. Μας κέρδισαν σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Ήταν πιο δυναμικοί κι εμείς δεν προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Όπως πήγε το παιχνίδι σε κάθε λεπτό του είχαμε να δώσουμε και λιγότερο. Στο τέλος, όπως και χθες (08/09), δεχθήκαμε πολλά καλάθια στο ένας με έναν. Αξίζαμε να χάσουμε, από πνευματικής και σωματικής άποψης. Δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση το πρωί και ετοιμάσαμε το ματς στα χαρτιά κι όχι στο παρκέ. Ξέραμε πως θα μας κάνουν παγίδες στο λόου ποστ, αλλά ήμασταν νωχελικοί στην κίνηση χωρίς την μπάλα. Δεν είχαμε ίσως την πνευματική κατάσταση για να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις που θέλαμε».
Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας: «Δεν είμαστε soft ομάδα, αλλά παίζουμε soft. Αλλά αν αυτό γίνει συνήθεια θα γίνουμε soft ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάτι μέσα μας για να αλλάξει αυτό. Δεν υπάρχει φάρμακο για αυτό».
Για τη μεταμόρφωση της ελληνικής ομάδας, προς το χειρότερο: «Δεν έχω ξεκάθαρη εξήγηση. Στα τελευταία δύο ματς οι αντίπαλοί μας είχαν ποσοστό πάνω από 60% στα δίποντα. Έτσι χτίζουν αυτοπεποίθηση κι αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί πνευματικά».
Για τη συνέχεια στο τουρνουά: «Τώρα, είναι καλό που έχουμε σχεδόν τρεις ημέρες για να δούμε την ομάδα μας, να εντοπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα. Το επίπεδο που παίξαμε σήμερα (09/09) δεν αρκεί για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Αυτή την ώρα πρέπει να δούμε το σπίτι μας. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Το έδειξαν πριν από 48 ώρες, όχι πριν από πολλές ημέρες. Είναι θέμα software κι όχι hardware».

Πηγη:OnSports
Live Streaming 22:00 Montenegro vs Serbia

 

Live Streaming.Germany vs Israel 80-76,Lithuania vs Bosnia and Herzegovina 72-78,Croatia vs Czech Republic 70-53,Italy vs Sweden 82-79.FIBA Eurobasket 2013

Ιταλία-Σουηδία 82-79       

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έγινε ντέρμπι για γερά νεύρα με την Ιταλία να νικάει και τη Σουηδία στον Δ' όμιλο και να προκρίνεται αήττητη!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Κροατία - Τσεχία 70-53               

Η Κροατία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Τσεχία στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 70-53 και προκρίθηκε στην β' φάση του Ευρωμπάσκετ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Γερμανία-Ισραήλ 80-76       

Η Γερμανία έκανε το... καθήκον της, καθώς αν και αδιάφορη επικράτησε με 80-76 του Ισραήλ κι εκμηδένισε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Λιθουανία - Βοσνία 72-78       

Η Λιθουανία ηττήθηκε από τη Βοσνία με 78-72, όμως πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Πηγή: Sport 24
 

Live Streaming.15:30 Greece vs Finland 77-86LIVE Ελλάδα - Φινλανδία

LIVE Ελλάδα - Φινλανδία,LIVE ellada - finlandiaΠαρακολουθήστε, μέσα από το virtual γηπεδάκι του Onsports, την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Φινλανδία.
     
Πηγή: OnSports
 



Live Streaming.15:30 Great Britain vs Ukraine 68-87,Latvia vs F.Y.R. of Macedonia 76-66,Georgia vs Spain 59-83.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Μ.Βρετανία-Ουκρανία 68-87               

Συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις από την Ουκρανία που επικράτησε με 87-68 της Μεγάλης Βρετανίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Γεωργία - Ισπανία 59-83                

Η Ισπανία επικράτησε χωρίς δυσκολίες της Γεωργίας με 83-59, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Λετονία-ΠΓΔΜ 76-66               

Μεγάλη νίκη της Λετονίας επί της ΠΓΔΜ με σκορ 76-66 και πρόκριση στη β' φάση του Ευωμπάσκετ
  
Πηγή: Sport 24        
 



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιάνει τα 37, τα… 150 και θέλει νίκη με Ελλάδα

Πιάνει τα 37, τα… 150 και θέλει νίκη με ΕλλάδαΟ Χάνο Μότολα συμπληρώνει σήμερα 150 συμμετοχές με τη Φινλανδία και θέλει να το γιορτάσει με νίκη επί της Ελλάδας.                


    
Το σημερινό ματς με την Εθνική είναι ξεχωριστό για τον Χάνο Μότολα, καθώς συμπληρώνει 150 συμμετοχές με τη Φινλανδία ανήμερα των 37 γενεθλίων του. Ο άλλοτε άσος του Άρη θέλει, λοιπόν, να το γιορτάσει με μία νίκη, αν και ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από ήττα και αυτό την κάνει ακόμη πιο δυνατή. Θέλουμε τους δύο βαθμούς για να μεταφέρουμε μεγαλύτερη βαθμολογία στην επόμενη φάση, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο», δήλωσε ο σέντερ των Φινλανδών.

Live Streaming.15:30 Greece vs Finland(χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Live Streaming.15:30 Great Britain vs Ukraine

Live Streaming 15:30 Latvia vs F.Y.R. of Macedonia

Live Streaming.15:30 Georgia vs Spain.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Germany vs Israel

Live Streaming.18:45  Lithuania vs Bosnia and Herzegovina

Live Streaming.18:45Croatia vs Czech Republic

Live Streaming.Italy vs Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time        

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!

Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!Μέλος του European Club Association (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων) αποτελεί ο Ατρόμητος, ο οποίος θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Κάτια Κοξένογλου αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Νιόν της Ελβετίας, έδρα της UEFA, για να εκπροσωπήσει την ομάδα του Περιστερίου στη Γενική Συνέλευση του European Club Association (ECA), μέλη του οποίου από την Ελλάδα είναι ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.
Αύριο (Τρίτη 10/9) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ECA που έχει μέλη όλα τα μεγάλα club της Ευρώπης. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν εκλογές στις οποίες ο Ατρόμητος έχει δικαίωμα ψήφου ως τακτικό μέλος.
Στόχος της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η προάσπιση των συμφερόντων των ομάδων σε συνάρτηση με την πρόοδο του ποδοσφαίρου κάνοντας προς την κατεύθυνση αυτή εισηγήσεις προς το διοικητικό συμβούλιο της UEFA.
Με την παρουσία του ο Ατρόμητος αποδεικνύει την διαρκή εξέλιξη και πρόοδο που πραγματοποιεί τόσο εντός όσο κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Πηγη:gazzetta

Live Streaming.15:30 Greece vs Finland(χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Live Streaming.15:30 Great Britain vs Ukraine

Live Streaming 15:30 Latvia vs F.Y.R. of Macedonia

Live Streaming.15:30 Georgia vs Spain.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Germany vs Israel

Live Streaming.18:45  Lithuania vs Bosnia and Herzegovina

Live Streaming.18:45Croatia vs Czech Republic

Live Streaming.Italy vs Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time