2 Νοε 2013

Live Streaming.21:00 Rayo Vallecano vs Real Madrid 2-3

«Σούζα» στον Κριστιάνο!

Συνεχίζει να δίνει... απαντήσεις ο «στρατιώτης» Κριστιάνο Ρονάλντο. Σκοράροντας δις λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το διπλό στο «σπίτι» της Ράγιο Βαγιεκάνο, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2.

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Olympiakos 0-1 kai Link 2

LIVE: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

LIVE, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός,LIVE, panathinaikos - olybiakosΠαρακολουθήστε LIVE από το sport.gr την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και πάρτε μέρος στη συζήτηση.

Live Streaming.21:00 Rayo Vallecano vs Real Madrid

Live Streaming.19:30 Arsenal - Liverpool FC 2-0 England Premier League

Δύο «κανονιές» και... πιάστε την!

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε 2-0 της Λίβερπουλ (20' Καθόρλα, 59' Ράμσεϊ) και ξέφυγε στο +5.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

LIVE Άρσεναλ-Λίβερπουλ 2-0

LIVE Άρσεναλ-Λίβερπουλ,LIVE arsenal-liverpoulΝτέρμπι κορυφής στο Emirates, όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Λίβερπουλ. Live η εξέλιξη με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MATCH PROGRAM Καπίνο: «Να δείξουμε τον πολιτισμό του Παναθηναϊκού»


Καπίνο: «Να δείξουμε τον πολιτισμό του Παναθηναϊκού»
Στην κόσμια συμπεριφορά που θα πρέπει να δείξουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο αποψινό (2/11, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στάθηκε στις δηλώσεις του στο match program ο Στέφανος Καπίνο. Ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» επεσήμανε πως οι οπαδοί θα πρέπει να αποδείξουν ότι οι «πράσινοι» έχουν πολιτισμό μέσα και έξω από το γήπεδο. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε πως η ήττα μέσα στη Λεωφόρο από τον Πανθρακικό (1-2) πείσμωσε τους παίκτες.
Έχεις παίξει σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν. Για την ακρίβεια, σε ένα τέτοιο, στο «Καραϊσκάκη» πριν δύο χρόνια ήταν που μας... συστήθηκες! Είναι αυτό κάτι που σου προσδίδει έξτρα κίνητρο, επιπλέον άγχος ή δεν το σκέφτεσαι καν;
«Δεν το σκέφτομαι καθόλου! Εχει περάσει άλλωστε αυτό το ματς... Δεν είναι προσωπικό το θέμα, πάντως, είναι το σύνολο. Να κάνει όλη η ομάδα κάτι καλό, να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προσχωρήσουμε. Δεν με νοιάζει η προσωπική μου απόδοση, αλλά η ομαδική».
Μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, πολλοί θεώρησαν ότι το ηθικό της ομάδας θα επηρεαστεί λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσοτέρων από εσάς. Πλέον με τις δυο «κολλητές» νίκες και την πρόκριση επί του Εργοτέλη αυτό έχει αλλάξει ή δεν τέθηκε καν ως θέμα;
«Σίγουρα μια ήττα μπορεί να σε επηρεάσει αλλά ταυτόχρονα μια ήττα μπορεί να σου δώσει και δύναμη! Πιστεύω ότι στην ομάδα έχουμε πολλούς δυνατούς χαρακτήρες και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη.».
Ο κόσμος περιμένει με... μεγάλη ανυπομονησία το ματς του Σαββάτου. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχουν;
«Οι οπαδοί μας βοηθούν πολύ. Πρέπει, λοιπόν, να στηρίξουν την ομάδα μας όσο μπορούν περισσότερο και από και πέρα να μην "ξεφύγουν" για να αποδείξουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολιτισμό και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο!». 

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Olympiakos

 

Live Streaming.19:30 Arsenal - Liverpool FC England Premier League

Live: ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1

Live, ΠΑΟΚ-Εργοτέλης,Live, paok-ergotelisΠαρακολουθήστε σε live περιγραφή την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Εργοτέλης για την 10η αγωνιστική της Super League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-0

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

Ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Πλατανιά με τις δυο ομάδες να στοχεύουν στους τρεις βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» - Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Live Streaming..17:15 PAOK Saloniki - Ergotelis(Link?)

Live Streaming.17:00 Fulham - Manchester United 1-3

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πρώτο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο στο NBA (VIDEO)

Το πρώτο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο στο NBA (VIDEO)Το δεύτερο παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με τον 18χρονο σέντερ να πετυχαίνει 5 πόντους και να σημειώνει το πρώτο του κάρφωμα στο πρωτάθλημα.
Απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Live Streaming.17:00 Fulham - Manchester United


Live Streaming.19:30 Arsenal - Liverpool FC England Premier League

LIVE: Basket League 4η αγωνιστική

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League Ηλυσιακός - Τρίκαλα, Πανιώνιος - Νέα Κηφισιά, Ίκαρος - Πανελευσινιακός

Live Streaming.14:45,Newcastle - Chelsea 2-0 England Premier League



Χαμένη η Τσέλσι

Χαμένη, Τσέλσι,chameni, tselsiΗ Νιούκαστλ νίκησε 2-0 την Τσέλσι με γκολ των Γκουφράν και Ρεμί, έτσι οι "μπλε" δεν πέρασαν στην κορυφή και δεν θα εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέντε ιστορικά ντέρμπι Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Πέντε, Άρσεναλ-Λίβερπουλ,pente, arsenal-liverpoulΛίγη ώρα πριν το ντέρμπι του Λονδίνου Άρσεναλ - Λίβερπουλ το Sport24.gr σας θυμίζει πέντε κλασικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων από το παρελθόν.


Live Streaming.19:30 Arsenal - Liverpool FC England Premier League