24 Νοε 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ 4-1 ημιχρ.2-1.(Σε κονονικους ρυθμους το blog απο αυριο...)

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 3' λεπτο σε βαθεια μπαλια που εγινε στον Αλιμπαλη Γιωργο και πρωτου σκορερ του Ευρωτα Ελους και του πρωταθληματος,προλαβε τον περασμενων ετων(προ διετιας) τερματοφυλακα του Ευρωτα και εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 1-0. -Στο 10' απο εκτελεση κορνερ απο την ομαδα του Ηφαιστου Βρονταμα στο β' δοκαρι παικτης του εκανε με κεφαλια το 1-1. -Στο 17' λεπτο απο λαθος της αμυνας του Ευρωτα λογω του ασχημου αγωνιστικου χωρου εγινε μια φαση διαρκειας κοντα στην εστια του Μπασουρακου ο οποιος σταματησε δυο φορες την μπαλα.Η μπαλα κολλησε μαλιστα και τις δυο φορες μεσα σε μια λακκουβα μπροστα στο τερμα. -Στο 19' λεπτο ο Αλιμπαλης Γιωργος εκανε μια κουρσα απο αρκετα μετρα και επιασε ενα σουτ δυνατο και η μπαλα βρηκε το δοκαρι και απο κοντα στην επιστροφη ο Αλιμπαλης Αλεκος εχασε ευκαιρια να βαλει γκολ.- Στο 20' λεπτο σε σεντρα του Μανταλιν ο Αλιμπαλης Γιαννης απο καλη θεση για γκολ σουταρε αουτ. -Στο 38' λεπτο με ισχυρο εθυβολο σουτ του Τζαμουρη Νικου εξω απο την περιοχη ο Ευρωτας εκανε το 2-1.- Στο 42' λεπτο απο εκτελεση φαουλ του Συριοπουλου Παναγιωτη ο Τζαμουρης Νικος εκανε το σουτ μεσα απο την περιο και η μπαλα περασε λιγο εξω απο το δοκαρι χανοντας μεγαλη ευκαιρια.- Ο Ευρωτας ειχε πληρη κυριαρχια σε ολο το πρωτο ημιχρονο αλλα ανασταλτικος παραγοντας υπηρξε εμφανως ο αγωνιστικος χωρος λογω των καιρικων συνθηκων,που ηταν σαφως υπερ των φιλοξενουμενων,αφου για αυτους ηταν ευνοικος για τον τροπο παιχνιδιου τους με αμυντικους προσανατολισμους.-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' λεπτο ο Τζαμουρης Νικος επιασε δυνατο σουτ και απεκρουσε με τα ποδια ο τερμ/κας του Ηφαιστου. 
-Στο 51' λεπτο ο Μανταλιν εκανε ο,τι ηθελε τους αμυντικους του Ηφαιστου κοντα στο σημαιακι του κορνερ και δυο μετρα περιπου απο το πλαγιο αουτ επιασε ενα φοβερο σουτ και εστειλε την μπαλα καρφωθει στο αντιθετο παραθυρακι του τερμ/κα του Ηφαιστου που δεν αντεδρασε καθολου. 
-Σε κολλημα της μπαλας οι αμυντικοι δεν μπορουσαν να διωξουν,αλλα ο Μπασουρακος με το ποδι του απεκρουσε το πλασε που εκανε ο παικτης του Ηφαιστου στην μοναδικη ευκαιρια για κατι καλο στο δευτερο ημιχρονο.
- Στο 62' λεπτο ο Τζαμουρης Νικος σε τετ α τετ με τον τερμ/κα του Ηφαιστου σουταρε αλλα η μπαλα πηγε αουτ. 
-Στο 85' λεπτο ο Μιχελακος Αρης μεσα απο την περιοχη με δυνατο σουτ εστειλε την μπαλα στα διχτυα,παρα την μικρη αποκρουση του τερμ/κα του Ηφαιστου και εκανε το τελικο 4-1.
-Στο 86' λεπτο ο Μπογρης σε μια μικρη συγχυση στην αμυνα του Ευρωτα ο μικρος του Ευρωτα καθαρισε την φαση αθορυβα. 
-Στο 89' λεπτο σε εξαιρετικη πασα που του εγινε σε εξαιρετικη επιθετικη προσπαθεια των παικτων του Ευρωτα Ελους στον Αγη Μιχελακο εκεινος δεν εκμεταλλευφθηκε το τετ-α-τετ ειχε με τον τερμ/κα σουταρε στελνοντας την μπαλα λιγο αουτ.
-Ο Ευρωτας εδειξε οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και το σκορ θα επρεπε να ηταν μεγαλυτερο και αναλογιζομενοι τις ευκαιριες που δημιουργησε η ομαδα του Ευρωτα,αν το γηπεδο ηταν σε καλυτερη κατασταση και δεν ειχαν προηγηθει δυο αγωνες την προηγουμενη μερα.
-Ο διαιτητης του αγωνα αρνηθηκε καταφανεστατο πεναλτι που εγινε στον Madalin...το ειδαμε και αυτο στα γηπεδα της Λακωνιας,οι διαιτητες μετα το τελος του αγωνα να ανταλλασσουν high-five.
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Πουλακος Δημητρης(στο 66' Κρητικακος Γιωργος Εμαν.3).Σμπυρακος Χρηστος4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Αλιμπαλης Αλεκος(στο 78' Μιχελακος Αγης),8).Αλιμπαλης Γιαννης(82'Μιχελακος Αρης),9).Τζαμουρης Νικος10).Madalin Ronsea.,11)Αλιμπαλης  Γεωργιος
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,7η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η.
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η.
  • 4).Κλαψης Χρηστος ,5η
  • 5).Τζαμουρης Στελιος .
  • 6).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ. .
  • 7).Mιχελακος Aρης Θ
  • 8).Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......19.24-5
  2. Α.Σ Απιδιας.............14..10-6
  3. Εθνικος βατικων......11..13-9
  4. Α.Ο Δαφνιου...........11...8-5
  5. Βοιας Νεαπολης.......11..11-9
  6. Αμυκλιακος.............10.13-10
  7. Πανγυθεατικος Γ.Σ....9...12-9
  8. Ταξιαρχαι Νιατων......8...8-10
  9. Κρονος Αγ./Δημ........7..7-15
  10. Α.Σ Μανης.................5..11-22
  11. Καστρο Γερακιου.......5...9-15
  12. Ηφαιστος Βρονταμα...4...4-14

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΟΣΙΤΕΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ???

-Δεν γνωριζουμε σε τι κατασταση θα ειναι αγωνιστικος χωρος του γηπεδου σε 4 ωρες μετα απο αυτη την αναρτηση που γινεται αυτη την στιγμη.Παντως χτες το πρωι δεν ηταν σε καλη κατασταση λογω των βροχοπτωσεων,αλλα και κατα την διαρκεια του αγωνα μας σε λιγες ωρες δεν ξερουμε τι συνθηκες θα επικρατουν.
-Το απογευμα(χτες)θα εγινε ακομη χειροτερος μετα την ληξη του αγωνα Λεωνιδα Γλυκοβ.-Ατρομητου Συκεας....αυτη ειναι η τελευταια φορα που αλλη ομαδα θα δωσει στο γηπεδο μας αγωνα λογω εργασιων στο γηπεδο Βλαχιωτη,οταν η γηπεδουχος ομαδα Αστερας,εντελως συμπτωματικα δινει διπλο εκτος εδρας αγωνα.Το εργο εχει ανεβει πολλες φορες κατα το προσφατο και εγγυς παρελθον...ο δημος Ευρωτα συνεχιζει να ειναι η συνεχεια του δημου Ελους,τις επισκευες και την καταλλοτητα των γηπεδων τις ξεκινουν οταν τελειωνει το πρωταθλημα.
-Σημερα δεν θα αναρτησουμε πανο διαμαρτυριας στο γηπεδο μας,οπως καναμε καποτε και μας εγραψε στο φυλλο αγωνος ενας ψηλος διαιτητης και μια αντιδημαρχος...εβγαλε δελτιο τυπου αν αυτου του δημαρχου Ελους και γονατιστη ζητουσε συγνωμη απο την Ε.Π.Σ Λακωνιας,ασχετη ηταν και δεν πηρε ιδεα ποιους ειχε στοχο.
-Ενω στο δημοτικο σταδιο Σπαρτης και απεναντι απο τις κερκιδες σε μια πορτα υπαρχει υβριστικο συνθημα κατα αλλης πολης.Αυτο το εχει γραψει κανενας ψηλος,η κοντος διαιτητης στο φυλλο αγωνος κυριοι της Ε.Π.Σ και κυριε αρχιδιαιτητη και παρατηρητες των αγωνων σε αυτο το γηπεδο?.Εαν μεσα σε 48 δεν γινουν γνωστες επισημα απο το Δημο Ευρωτα το ειδος τον εργασιων με αποδειξεις θα πεσει χοντρο κραξιμο...δεν ειμαι χτεσινος.
-Το εν λογω γηπεδο απο καταλληλο για προγραματισμενη εκδηλωση,εγινε ακαταλληλο,αλλα εγινε και παλι καταλληλο μεσα σε 24 ωρες και μαλιστα την επομενη ημερα,εγινε και δευτερος αγωνας!!!.Επι 3 χρονια συνεχομενα παει πολυ η ιδια ιστορια...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...