30 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ «ΒΑΥΑΡΩΝ» Μίλερ: «Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα»


Μίλερ: «Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα» Για 92 λεπτά όλα έδειχναν ότι η Μπάγερν Μονάχου θα άφηνε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά την όγδοη αγωνιστική της φετινής Bundesliga στη «Mercedes Benz Arena» της Στουτγάρδης. Ήταν εκείνο το λεπτό, όποτε ο Τιάγκο Αλκάνταρα με το παρθενικό του τέρμα, χάριζε τη νίκη στους Βαυαρούς.
Οι πανηγυρισμοί μετά το εξαίσιο βολέ του νεαρού Βραζιλιάνου, που κατέληξε στα δίχτυα του Σβεν Ούλραϊχ για το τελικό 1-2, είναι μια στιγμή που δεν έχει ξαναζήσει ο Τόμας Μίλερ στα 152 παιχνίδια, που έχει αγωνιστεί με την Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα.
«Ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίσαμε το νικητήριο γκολ όλοι μαζί ήταν μια πρωτόγνωρη εικόνα για μένα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια επιθυμία και αυταπάρνηση».
Σύμφωνα με τον Μίλερ δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή συνταγή για την ξέφρενη πορεία των πρωταθλητών Γερμανίας, παρά μόνο η «αγάπη για το παιχνίδι» και η «επιθυμία για να

ηττηθεί από κάποιον αντίπαλο, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός άφησε την απάντηση να αιωρείται, πετώντας το μπαλάκι στους δημοσιογράφους.
Τέλος, στην ερώτηση εάν η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να ηττηθεί από κάποιον αντίπαλο, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός άφησε την απάντηση να αιωρείται, πετώντας το μπαλάκι στους δημοσιογράφους.
«Μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε. Εμείς απλά δίνουμε τα πάντα για τη νίκη σε κάθε αγώνα». 


Πηγή: Goal

Live Streaming. 20:00 PAOK Saloniki vs Apollon Smirnis


Live Streaming.21:00 Olympiakos - Unicaja Malaga Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασάκος: Θέλω να επιστρέψω σύντομα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντέρμπι στους "16"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μήτρογλου, 5η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο!


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στοχ: "Πάντα προσπαθώ"

 

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!.ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντίο σε Μήτρογλου, καλωσόρισμα σε Βαλντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: