20 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ... ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΣΕΤΑ Ο ΜΟΓΙΕΣ! Ο Μουρίνιο «ξέγραψε» την Γιουνάιτεντ για τον τίτλο

Ο Μουρίνιο «ξέγραψε» την Γιουνάιτεντ για τον τίτλο
Καμία ελπίδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον προπονητή της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο. Μετά την νίκη των «μπλε» επί της Γιουνάιτεντ με 3-1 στο «Stamford Bridge», ο Πορτογάλος τόνισε ότι πλέον η Άρσεναλ, την Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι έχουν «χτίσει» μεγάλη διαφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος, την οποία θα είναι δύσκολο να ξεπεράσουν οι «κόκκινοι διάβολοι».
Ο «Special One», εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί μια από τις τρεις πρωτοπόρους να «καταρρεύσει», αλλά δεν γίνεται να συμβεί αυτό σε όλες.
«Δεν νομίζω ο Ντέιβιντ να είναι ταραγμένος, να πω την αλήθεια. Είναι μια διαφορά 14 βαθμών και 13 και 12. Μπορούν να καλύψουν την μια από αυτές τις ομάδες; Μπορούν. Αλλά όχι και τις τρεις. Πρέπει τρεις ομάδες να καταρρεύσουν», δήλωσε ο Μουρίνιο.
Για το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κρίση και αν έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους για τον τίτλο, ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε ότι δεν θα… πετάξουν πετσέτα και πως σκοπός τους είναι να βρεθούν πρώτοι στην βαθμολογία.
«Αυτές είναι δικές σας λέξεις, όχι δικές μου. Αυτό που δεν θα κάνουμε είναι να πετάξουμε την πετσέτα, μέχρι να μην μπορούμε να το φτάσουμε. Η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε πρώτοι. Ήλπιζα ότι θα νικούσαμε περισσότερο και θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί από ότι είμαστε, αλλά θα γίνει και αυτό», δήλωσε ο Μόγιες.

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Platanias - OFI Crete(Ισως??)

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Olympiakos Basketball

 


ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 6-2 ημιχρ.2-0



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλέφαντος: «Ο Σάντος πετυχαίνει το λαχείο και κλαίει...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σούπερ κάρφωμα του Σάτον


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εργοτέλης: Έσπασε το φράγμα των 100 γκολ ο Αναστασάκος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΙΚΣ vs ΝΕΤΣ Επιστροφή στη δράση για τον Ντερόν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μεγάλα δεκάρια του ΠΑΟΚ

 

Live Streaming..21:45 AC Milan vs Hellas Verona 1-0 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: