28 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το μυαλό στην Μάλαγα



Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς κόντρα στην Μάλαγα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30/1, 21:00). Άπαντες "παρών" στην προπόνηση, ικανοποίηση για Μουν και τα νεότερα από το θέμα του Λο.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/1, 21:00, Novasports2) στο ΣΕΦ κόντρα στην Μάλαγα, για την 5η αγωνιστική του TOP-16. Οι ερυθρόλευκοι συζήτησαν για την χαλάρωση που έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ηλυσιακό, κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει όπως σχολίασαν, και επεσήμαναν πως απέναντι στην ισπανική ομάδα θα πρέπει να μπουν στο ματς δυνατά και πανέτοιμοι από τα πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στο ματς.
Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την Μάλαγα και στην πρώτη φάση της Euroleague, κερδίζοντας την δύο φορές σε Πειραιά και Ισπανία (69-61, 74-82), αλλά επεσήμαναν πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν οι πράσινοι, καθώς πρόκειται για μία σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα. "Τη νικήσαμε δύο φορές και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σωστά ώστε να την κερδίσουμε και πάλι", σχολίασαν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση και στην προπόνηση της Τρίτης (28/1) έδωσαν άπαντες το "παρών" στο ΣΕΦ. Με εξαίρεση τον Έισι Λο, ο οποίος βρέθηκε στο φαληρικό στάδιο και απλά παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού, αναμένοντας τις εξελίξεις με την υπόθεση του τραυματισμού του, οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς κόντρα στην Μάλαγα.
Όσον αφορά την κατάσταση με τον τραυματισμό του Έισι Λο (που έχει γίνει... σίριαλ), μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να συζητήσει το ιατρικό-τιμ του Ολυμπιακού με τον προσωπικό γιατρό του παίκτη (με τηλεδιάσκεψη) για το πως θα ήταν καλύτερο να αντιμετωπιστεί το γόνατο του Αμερικανού γκαρντ.
Όπως έχουμε αναφέρει, υπάρχουν δύο απόψεις. Εκείνη των ερυθρολεύκων, επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες (χαρακτηρίζεται όμως ως προσωρινή λύση από το περιβάλλον του αθλητή) και εκείνη του προσωπικού γιατρού του 29χρονου πλέι-μέικερ, ο οποίος θεωρεί πως με την δική του μέθοδο θα καταφέρει να κάνει τον Έισι Λο να ξεπεράσει μόνιμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο (εφόσον πετύχει η επέμβαση), αλλά σε αυτό το σενάριο ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες. Πέρα από τους γιατρούς, την τελική απόφαση, φυσικά, θα πάρει ο αθλητής, την οποία και περιμένει η ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να κινηθεί αναλόγως. Η διοίκηση μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει με υπομονή και σεβασμό το θέμα του Αμερικανού γκαρντ.
Οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την πρώτη συμμετοχή του Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του, αλλά επισημαίνουν πως περιμένουν από εκείνον να προσφέρει όχι μόνο στα θεωρητικά εύκολα ματς, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Έχουν πάντως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και σχολιάζουν πως μέρα με την μέρα εξοικειώνεται όλο και περισσότερο στην ομάδα και στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16 και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μάλαγα.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Southampton FC vs Arsenal 2-2,Manchester United vs Cardiff City 2-0,Norwich City vs Newcastle United 0-0,Swansea City FC vs Fulham FC 2-0,Crystal Palace vs Hull City 1-0,Liverpool FC vs Everton FC 4-0 Premier League σε γραφική απεικόνιση.Real Madrid vs Espanyol 1-0 (VIDEO.) Copa del Rey.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς κόσμο στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ Στους Σανς και για το υπόλοιπο ο Μπαρμπόσα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Φούλαμ ο Μήτρογλου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γκολ του αιώνα όπως δεν το ‘χετε ξαναδεί! (video)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βούκιτς: «Με θέλουν εδώ. Ανατριχιάζω στην Τούμπα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA Top10: Γκρίφιν και Ντουράντ κλέβουν την παράσταση


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Nέα πρόταση της Φούλαμ 14.5 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου!


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτα» Βάις σε Στόουκ για το Κατάρ


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βραβευμένος και ...απλήρωτος ο «καλύτερος έλληνας αγρότης»


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Σουδανός που θα αλλάξει το μπάσκετ


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:H απάντηση του Βενγκέρ στο Μουρίνιο


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Υποψιασμένος ο Αναστασίου



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από το αεροδρόμιο στο... γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: