22 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άμυνα και... όλα καλά



Οι Αργύρης Πεδουλάκης και Στεφάν Λασμέ διαβεβαίωσαν πως αν ο Παναθηναϊκός κάνει αυτό που ξέρει στα μετόπισθεν, θα 'χει κάνει μια καλή αρχή στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (Πέμπτη 23/1, 20.00).

Η πτήση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη (όπου την Πέμπτη 23/1, στις 20.00, θα συναντήσει τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ) αναχώρησε πριν λίγη ώρα, με πλήρη σύνθεση και τον Αργύρη Πεδουλάκη να εξηγεί ότι "έχουμε τρία ματς σε έξι ημέρες, αλλά και κορυφαίο κίνητρο".
Ο κόουτς των "πρασίνων" επισήμανε ότι "δεν βλέπουμε αυτό το ταξίδι, ως εκδρομή. Αγωνιζόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Αυτό έχει φανεί από τις πρώτες αγωνιστικές. Για παράδειγμα η Αρμάνι μετά την ήττα από μας, έδωσε την απάντησή της".
Στο μυαλό των νταμπλούχων Ελλάδαος η Φενέρ είναι "μεγάλη ομάδα που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, έχει μεγάλους παίκτες και κορυφαίο προπονητή. Είναι πολύ όμορφα αυτά τα πράγματα, είναι παρασκήνια για εσάς. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας, μιας άλλης Ελλάδας. Εμείς τον έχουμε ψηλά. Τον σεβόμαστε και όλοι ξέρουμε ότι και ο ίδιος αγαπάει πολύ τον Παναθηναϊκό”.
Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αλλά δεν σας κρύβω ότι προβληματιζόμαστε γιατί έχουμε τρία ματς σε έξι μέρες. Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάποιες σταθερές, στις τελευταίες εμφανίσεις μας. Το μόνο αρνητικό στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ήταν ότι δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια αλλά είναι κάτι που θα το διαχειριστούμε”.
Όταν του θύμισαν πως από την πρώτη μέρα του στον ΠΑΟ είχε δεσμευτεί να κρατήσει τα στοιχεία που υπήρχαν, ώστε να μείνει η ομάδα εκεί που βρισκόταν, σχολίασε "το είχαμε πει από τη πρώτη μέρα ότι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το κλίμα της ομάδας, τις αρχές της. Για να παίξεις στον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις άμυνα και να μπορέσεις να κοινωνικοποιηθείς. Οι τίτλοι έρχονται στην πορεία. Ζούμε μια διαφορετική Ελλάδα από την Ελλάδα της ευδαιμονίας. Όταν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ αγόραζαν τον καλύτερο παίκτη. Τώρα όλοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα”.
Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Στεφάν Λασμέ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει κούραση αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Όλοι ξέρουν την ιστορία του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού. Όλοι τον σεβόμαστε αλλά πάμε να νικήσουμε. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και τη front line
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για Φενέρ που θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη και να συνεχίσει στο Top 16. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την άμυνα μας. Αν το κάνουμε θα πάνε όλα καλά". 

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.17:00 PAOK Saloniki vs Iraklis Saloniki 


Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η FIFA έδωσε διορία για το «Baixada Arena» ενόψει Μουντιάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορυφαία φάση του τουρνουά από Ναδάλ και Ντιμιτρόφ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται... 400άρης ο Μέσι: Ξέρατε ότι...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποχαιρέτησε ο Τσιώλης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λουκάκου: Μην κάνουμε θέμα το χαιρετισμό του Ανελκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για Μάτα


Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus 1-0 Italy Coppa Italia ,West Ham United vs Manchester City 0-3 England Capital One Cup,Espanyol vs Real Madrid 0-1 (video)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: