22 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαύρος: «Με κατηγορούν επειδή ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Μαύρος: «Με κατηγορούν επειδή ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ» | onsports.gr
Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη για τα χρέη της ΑΕΚ με τον ίδιο να εμφανίζεται ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή.
Η περυσινή χρονιά για την ΑΕΚ μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που τη θυμίζουν. Ο Θωμάς Μαύρος το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη λόγω του ότι υπήρξε πρόεδρος της ομάδας για κάποιο χρονικό διάστημα.
Έτσι, έλαβε ειδοποιητήριο για να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όπως και έκανε. Εκεί, έγινε ενήμερος πως υπάρχει ένταλμα για τη σύλληψή του και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με την ανακρίτρια να μην προλαβαίνει να τον δει, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.
Ο ίδιος είπε στον Nova ΣΠΟΡ FM για τη σύλληψή του: «Βρίσκομαι κατηγορούμενος για κάτι που δεν έχω φταίξει. Μπήκα με αγάπη πέρυσι, μόνο και μόνο για να σωθεί η ομάδα, και τώρα πρέπει να απολογηθώ για ΦΠΑ, φόρους κλπ. Από την πρώτη στιγμή είπα στους αρμόδιους της ΠΑΕ ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τα οικονομικά. Και δεν μπορούσα να πάρω ούτε ευρώ απ’ τα ταμεία αν δεν δινόταν εντολή από έναν άλλον κύριο», είπε ο Μαύρος.
Σημείωσε λοιπόν ότι «αυτός ο κύριος δεν έκανε όλα αυτά που πρέπει και τώρα πρέπει να απολογηθώ εγώ» και συνέχισε χαρακτηριστικά: «Από το πρωί τρέχω στις σημάνσεις, βγάζω φωτογραφίες και έδωσα αποτυπώματα λες και είμαι… δεν ξέρω κι εγώ ποιος. Κι όλα αυτά επειδή ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ. Δεν το μετανιώνω όμως…»
Όταν του ζητήθηκε, δε, να πει το όνομα του, κατά τη γνώμη του, υπευθύνου για όλα αυτά, είπε: «Δεν θέλω να τον κατονομάσω. Όπως είχε γίνει και στην καριέρα μου με έναν προπονητή που είχα μεγάλο πρόβλημα, έτσι και τώρα όλοι ξέρουν για ποιον λέω. Εκείνος είχε όλες τις οικονομικές αρμοδιότητες στην ΠΑΕ και λογαριασμό δεν έδινε σε κανένα».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:45 Manchester United - Sunderland England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 AC Milan - Udinese Italy Coppa Italia ,Live Streaming.23:00 UD Levante - Barcelona Spain Copa del Rey   

Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορυφαία φάση του τουρνουά από Ναδάλ και Ντιμιτρόφ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται... 400άρης ο Μέσι: Ξέρατε ότι...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποχαιρέτησε ο Τσιώλης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λουκάκου: Μην κάνουμε θέμα το χαιρετισμό του Ανελκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για Μάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άμυνα και... όλα καλά

 

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus 1-0 Italy Coppa Italia ,West Ham United vs Manchester City 0-3 England Capital One Cup,Espanyol vs Real Madrid 0-1 (video)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: