11 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος: Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά θα νικήσουμε τον ΠΑΟ

Εάν ο Πανιώνιος παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στην Λεωφόρο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαμπρόπουλου στη Nova:
Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό: «Μέσα στη χρονιά χρειάζεται αν υπάρξουν τέτοια ματς για να μπορέσει να ξυπνήσει η ομάδα. δεν έχουμε μπει καλά αγωνιστικά στο νέο έτος και ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κερδίζουμε. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν σκληρός και πλέον υπάρχει ανασύνταξη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα το ματς. Είχαμε κάνει ένα απ' τα καλύτερά μας παιχνίδια και μακάρι να επαναληφθεί για να χαρούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και από εμάς κρίνεται πως θα πάει το παιχνίδι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αποτέλεσμα».
Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Τέλος ανέφερε: «Mετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είπα ότι αλλάζουμε νοοτροπία αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ήττα. Ήμουν ο πρώτος που στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι έφυγε ο Κύριος Παναγόπουλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ελπίζω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να δυναμιτίζεται το κλίμα»
.

Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.21:00 Atletico Madrid - Barcelona Spain LIGA BBVA

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Panionios Athens

 

Live Streaming.17:15 Levadiakos FC - Ergotelis(αν εχει Link..)

 

Live Streaming.17:00 Southampton FC - West Bromwich,Live Streaming.17:00Tottenham - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 Cardiff - West Ham,Live Streaming.17:00 Everton FC - Norwich,Live Streaming.17:00 Fulham - Sunderland.England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσέλσι για τίτλο!


LIVE ΟΦΗ-Βέροια


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Pre-game: ΟΦΗ - Βέροια (15:00)....Pre-game: Λεβαδειακός - Εργοτέλης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της δεκαετίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βρείτε τα Στέφενς-Χακόμπο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην ΕΠΟ έχουν τον Σάντος σίγουρο, αλλά...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: "Ο Αζάρ είναι ο μελλοντικός ηγέτης της Τσέλσι"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κιθ Λάνγκφορντ: Για τα λεφτά τα κάνει όλα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ 89-84

Δεν υπάρχουν σχόλια: