13 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος και επίσημα από τη Μίλαν ο Αλέγκρι!

Τέλος και επίσημα από τη Μίλαν ο Αλέγκρι!Παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν και επίσημα αποτελεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι! Προσωρινός αντικαταστάτης του ο Μάουρο Τασότι.

Η ήττα από τη Σασουόλο ήταν η τελευταία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν. Το σενάριο της απομάκρυνσής του από τους ροσονέρι είχε ακουστεί επανειλημμένα, αλλά αυτή τη φορά αποδείχθηκε αληθινό. Η Μπάρμπαρα Μπελουσκόνι ζήτησε επίμονα να υπάρξει αλλαγή, ενώ ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τον Γκαλιάνι μετά το τέλος της ντροπιαστικής ήττας και η οριστική απόφαση για το μέλλον του αναμενόταν άμεσα.
Τελικά, η Μίλαν ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του. «Η Μίλαν ανακοινώνει την άμεση απομάκρυνση του κύριου Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας, μαζι με το επιτελείο του. Η Μίλαν θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Αλέγκρι και το επιτελείο του για τη δουλειά που έκαναν και τους εύχεται τις καλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες», τόνισαν οι Ροσονέρι και πρόσθεσαν ότι προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάουρο Τασότι. Οι Ιταλοί θεωρούν ως μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του τον Πίπο Ιντζάγκι.
Ο Αλέγκρι ήταν στον πάγκο της Μίλαν από το καλοκαίρι του 2010 και στην πρώτη του χρονιά οδήγησε την ομάδα στο πρώτο της Πρωτάθλημα μετά το 2010. Τον Ιανουάριο του 2012 ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και δήλωνε έτοιμος να μείνει στον πάγκο των ροσονέρι για 10 ακόμα χρόνια!
Η... γκρίνια προς το πρόσωπό του ξεκίνησε από το κακό σερί στην αρχή της σεζόν 2012-13, ωστόσο τελικά κατάφερε να σώσει τη θέση του και να οδηγήσει το σύλλογο στην τρίτη θέση. Το καλοκαίρι τα σενάρια διαδοχής του ήταν πολλά. Τελικά, έμεινε μέχρι να φύγει. Λίγο πριν την πρωτοχρονιά, δήλωνε στη Gazzetta dello Sport ότι έκανε τα τελευταία του Χριστούγεννα στη Μίλαν.
Ο 46χρονος αποχωρεί με τους Μιλανέζους να βρίσκονται στην 11η θέση της Serie A με μόλις 22 βαθμούς, 30 λιγότερους από την πρώτη Γιουβέντους... 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:00 Aston Villa - Arsenal England Premier League,Live Streaming.22:00 Inter Milan vs AC Chievo Verona Serie A Eastern European Time,

 

Live Streaming.20:00 Sampdoria - Udinese 3-0 Italy Serie A

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ταξιδεύει για τις ΗΠΑ ο Λο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Ετσι δεν προχωράμε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορυφαία ενδεκάδα του 2013


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εργοτέλης: Τέλος ο Πετράκης!

 

LIVE η απονομή της Χρυσής Μπάλας

 

LIVE: Καλλονή - Άρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΕΡΑΖΕΜ ΛΟΡΜΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΕΦ «Δεν μας ξεγελάει το αποτέλεσμα στο Μιλάνο»

 

ΓΗΠΕΔΟ Χ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-2 ημιχρ.2-2




ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Χρυσή Μπάλα ΡΟΝΑΛΝΤΟ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τελικός" στο ΟΑΚΑ για Καλλονή και Αρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΞΑΝΘΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ «Πόσες ομάδες υποβιβάζονται κ. Σαρρή;»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνίδες του εξωτερικού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: "Ψαλίδισε" τη διαφορά η Ρεάλ Μαδρίτης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:19η αγ.: "Ψαλίδισε" τη διαφορά η Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: