11 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: "Ο Αζάρ είναι ο μελλοντικός ηγέτης της Τσέλσι"

Τα εύσημα στον Αζάρ απένειμε ο προπονητής της Τσέλσι Ζοσέ Μουρίνιο, που δηλώνει ευχαριστημένος από τον Βέλγο.

Ο Εντέν Αζάρ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Τσέλσι. Έχει σκοράρει 10 γκολ ορισμένα από αυτά εξαιρετικής ομορφιάς και είναι ο πρώτος σκόρερ των "μπλε".
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Βέλγου στην Τσέλσι και αναγνωρίζει την πρόοδο του μέσα από τις προπονήσεις των "μπλε".





Ο Πορτογάλος, τονίζει ότι ο Βέλγος μέσος έχει περιθώρια βελτίωσης και δεν είναι προς πώληση, διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν την Παρί να έχει δείξει ενδιαφέρον.
"Στην ηλικία των 23 που είναι ο Αζάρ και σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του και μπορεί να φθάσει στην κορυφή. Θα πρέπει να τον αφήσουμε να ακολουθήσει τον δρόμο που έχει επιλέξει.
Δεν περιμένω να είναι ο καθοριστικός μας παίκτης σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να τον πιέζω. Αλλά είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του. Έχει βελτιωθεί απ' όλες τις απόψεις. Δεν ήταν από τους λάτρεις της προπόνησης και το έκανε μόνο για διασκέδαση. Δεν συγκεντρώνονταν.
Έχει εξελιχθεί, δεν θα πω σε έναν από τους καλύτερους, αλλά καλός επαγγελματίας στην προπόνηση. Δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Προσπαθεί να έχει όλο και περισσότερο συμμετοχή στο παιχνίδι. Αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη".
Ο Αζάρ αποκτήθηκε το 2012 από την Τσέλσι έναντι του ποσού των 32 εκατ. λιρών. Οι φήμες περί επιστροφής του στην Παρί διαψεύδονται από τον Ζοσέ Μουρίνιο.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Τσέλσι ο Αζάρ", δηλώνει ο Πορτογάλος. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Panionios Athens

 

LIVE ΟΦΗ-Βέροια

 

Live Streaming.17:15 Levadiakos FC - Ergotelis(αν εχει Link..)

 

Live Streaming.17:00 Southampton FC - West Bromwich,Live Streaming.17:00Tottenham - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 Cardiff - West Ham,Live Streaming.17:00 Everton FC - Norwich,Live Streaming.17:00 Fulham - Sunderland.England Premier League


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Pre-game: ΟΦΗ - Βέροια (15:00)....Pre-game: Λεβαδειακός - Εργοτέλης (17:15)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της δεκαετίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βρείτε τα Στέφενς-Χακόμπο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαμπρόπουλος: Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά θα νικήσουμε τον ΠΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Φοιρός επέστρεψε στον Άρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσέλσι για τίτλο!


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην ΕΠΟ έχουν τον Σάντος σίγουρο, αλλά...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κιθ Λάνγκφορντ: Για τα λεφτά τα κάνει όλα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ 89-84

Δεν υπάρχουν σχόλια: