14 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσές"... θεωρίες συνωμοσίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανταμείφθηκε για την εκπληκτική χρονιά που διένυσε κερδίζοντας το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2013, με τις ψήφους των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη να παρουσιάζουν... ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν επιλέχθηκαν αγωνιστικά κριτήρια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη για το 2013. Μόλις ο Πορτογάλος παρέλαβε το βραβείο του με δάκρυα στα μάτια, η FIFA έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις αναλυτικές ψήφους ποδοσφαιριστών και προπονητών, μερικές από τις οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η πλειοψηφία συγκέντρωσε την προσοχή της στις προτιμήσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ωστόσο οι ψήφοι που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν είναι αυτές των δύο μεγάλων αστέρων που κονταροχτυπήθηκαν στη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα, αλλά εκείνες κορυφαίων ποδοσφαιριστών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι φαίνεται πως ψήφισαν περισσότερο με βάση φυλετικά και οπαδικά κριτήρια.
Ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα μπορούσε αναμφίβολα να βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του επόμενου χρόνου εάν εξακολουθήσει να βρίσκεται στην ίδια εξαιρετική φόρμα αγωνιζόμενος με τη φανέλα των "κόκκινων", δέχθηκε ένα μεγάλο αριθμό ψήφων από ποδοσφαιριστές με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
Στίβεν Τζέραρντ και Μάρτιν Σκρτελ έδωσαν την ψήφο τους στον Σουάρες, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο, να επιλέγει κι αυτός με τη σειρά του το νούμερο 7 της Λίβερπουλ.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δέχθηκε την αγάπη από πολλούς παλιούς συμπαίκτες του στην Τότεναμ. Ένας εξ αυτών είναι ο τερματοφύλακας Ούγκο Λιορίς, καθώς και ο πρώην επιθετικός των "σπιρουνιών", Ρόμπι Κιν.
Ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και οι προτιμήσεις του αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι, Βενσάν Κομπανί, ο οποίος επέλεξε ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2013 τον συμπαίκτη του, Γιάγια Τουρέ, αλλά και τον επίσης συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα όμως, Εντέν Αζάρ.
Οι υπόλοιπες ψήφοι που τράβηξαν την προσοχή είναι η επιλογή του Αντρέα Πίρλο από τον Τζίτζι Μπουφόν, την ίδια ώρα που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επέλεξε τον Άριεν Ρόμπεν.

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Lazio - Parma Italy Coppa Italia

 

Live Streaming.22:30 Atletico Madrid vs Valencia CF Spain Copa del Rey Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Ο Σπανούλης τη Χρυσή Μπάλα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έρχεται και... μένει Ελλάδα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και η Σαουδική Αραβία είναι ΑΕΚ και δίνει το παρών στο ΟΑΚΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον "έκαψε" τον Τσάτουμα το ΟΑΚΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ Πρόβλημα με τον Χάινς στην ΤΣΣΚΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η λίμνη του Μίτσιγκαν ξεπαγώνει Δείτε στο βίντεο ένα τρομακτικό θέαμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Sold out με Μπαρτσελόνα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποιους ψήφισαν ο Ρονάλντο και ο Μέσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απόλυτο σόου του Κόρατς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ Δυστύχημα με 200 νεκρούς στο Νείλο

 

Live Streaming.22:00 Aston Villa - Arsenal 1-2,Inter Milan vs AC Chievo Verona 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: