30 Ιαν 2014

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!.ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

  • Με ποιο δικαιωμα η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ υποχρεωνει τα σωματεια και ποιος ειναι ο κανονισμος που της δινει αυτο το δικαιωμα?.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ????.

    -ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΝΤΑ.

    -ΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ/ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ)ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. 

    -ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΙΣ(ΟΜΑΔΕΣ)ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

    -ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 24.19,18 ΓΚΟΛ ΣΕ 9 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 0ΝΤΩΣ 9...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    -ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ....

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ...

    -ΠΡΩΙΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Π.Σ Λ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ,ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΚΑΚΟ ΑΡΝΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ!!!.

    -ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ!!!! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ 19,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΔΩΣΑΝ 6 ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 13 ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!!.ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...



    1)Ε.Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ
    10/09/2013
    Απο την ΕΠΣ Ημαθιας ανακοινωνεται οτι η προκηρυξη του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωτ/τος,περιοδου 2013/14 εχει εκδοθει και καλουνται τα σωματεια που ενδιαφερονται να παρουν μερος στο ΠΑΙΔΙΚΟ πρωτ/μα να προσερχονται στην Γραμματεια της Ενωσης για να την παραλαβουν και να δηλωσουν συμμετοχη στο παραπανω πρωτ/μα μεχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 30/09/2013,ημερα που θα γινει και η κληρωση των αγωνων του πρωτ/τος,το οποιο ως γνωστο θα αρχισει το ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10/2013.
    Επισης οσα σωματεια επιθυμουν να παρουν μερος στα πρωταθληματα  ΝΕΩΝ (γεννηθεντες 1997/98) & ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (γεννηθεντες 2001/02),καλουνται να περασουν απο τα Γραφεια της Ενωσης να ενημερωθουν και να δηλωσουν εαν θα λαβουν μερος στα παραπανω πρωτ/τα.
    Ελαχιστος αριθμος σωματειων,για να διεξαχθουν τα παραπανω πρωτ/τα ειναι τα ΟΚΤΩ (8) σωματεια.

     2)Ε.Π.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
    ΠΕΡΙΟΔΟΥ   2013 - 2014


    Το Δ.Σ. της ΕΠΣΤ καλεί τα ενδιαφερόμενα σωματεία να δηλώσουν συμμέτοχη μέχρι Δευτέρα 23/9/13 στα πρωταθλήματα υποδομών περιόδου 2013-14 συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες αιτήσεις που υπάρχουν συνημμενα. 

    3)Ε.Π.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
     
    δ) Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ΄ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.ΑΠ. κυρώσεις) στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του. 2003/04

    Ολα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ΄ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του.2005/06 

    γ)  Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ’ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του.2006/07


    Για το Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 εντάσσονται σε αυτήν την Κατηγορία οι γεννηθέντες από 01.01.1987 και εντεύθεν, οι οποίοι και έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του Πρωταθλήματος.

    γ)Ολα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.

    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ’ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις)στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του.

    Για το Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 εντάσσονται σε αυτήν την Κατηγορία οι γεννηθέντες από 01.01.1988 και εντεύθεν, οι οποίοι και έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του Πρωταθλήματος.
    Ζ)  Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με τουλάχιστον μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε τουλάχιστον ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ’ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του. 

    Για το Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 εντάσσονται σε αυτήν την Κατηγορία οι γεννηθέντες από 01.01.1989 και εντεύθεν, οι οποίοι και έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του Πρωταθλήματος.
    Ζ) Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με τουλάχιστον μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε τουλάχιστον ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά Πρωταθλήματα εφ’ όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έως την συμμόρφωσή του, με την παραπάνω υποχρέωσή του.
     
    Ζ) Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν με τουλάχιστον μία (1) Ομάδα στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ. από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνο δήλωση, ότι θα συμμετάσχει σε τουλάχιστον ένα από τα Πρωταθλήματα της τοπικής Ε.Π.Σ. εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.2010/11

    Ζ) Όλα τα Σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
    υποχρεούνται να συμμετάσχουν, με τα τμήματα υποδομής (Νέων –Παίδων) που διαθέτουν,στα Πρωταθλήματα υποδομής των τοπικών Ε.Π.Σ.από τις οποίες προέρχονται, με την υποχρέωση του Σωματείου να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση,πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικήςκαι αντίγραφο της Δήλωσης Συμμετοχής τους κατά την έναρξη τωναντίστοιχων Πρωταθλημάτων των οικείων Ε.Π.Σ.,εφόσον διοργανώνει τέτοια Πρωταθλήματα.2011/12
    Όλα τα σωματεία της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετάσχουν,με τις ανάλογες ομάδες, στα πρωταθλήματα υποδομών (Νέων - Παίδων) της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν,εφόσον αυτή διοργανώνει ανάλογα πρωταθλήματα. Το σωματείο υποχρεούται, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας,να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. (υπόψη της Επιτροπής Δ΄ Εθνικής) αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής στα ως άνω πρωταθλήματα.Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής εφ' όσον έχουν αρχίσει, απαγορεύεται η συμμετοχή του (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) στους αγώνες πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, έως την συμμόρφωσή του με την παραπάνω υποχρέωσή του.2012/13

Δεν υπάρχουν σχόλια: