29 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντίο σε Μήτρογλου, καλωσόρισμα σε Βαλντές

Αντίο σε Μήτρογλου, καλωσόρισμα σε ΒαλντέςΟ Μίτσελ επιβεβαίωσε την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ ευχαριστώντας για την προσφορά του, ενώ προανήγγειλε την άφιξη του Νέλσον Βαλντές. Τι είπε για Βάις και το 0-0 με Ατρόμητο.

Αν και το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου αποτέλεσε έκπληξη, δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου, αφού τα φώτα έπεσαν πάνω στον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε ουσιαστικά την πώλησή του ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.
«Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα και να τον ευχαριστήσω για ό,τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ήταν μια καταπληκτική προσφορά και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο, που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Περιμέναμε να χάσουμε τον Μήτρογλου με τη χρονιά που κάνει, όχι όμως τόσο σύντομα. Η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και όταν ο Μήτρογλου ήταν τραυματίας. Ο Ολαϊτάν μάς βοήθησε πολύ σε αυτό το διάστημα», ανέφερε.
Μάλιστα έφερε σε αντιδιαστολή τον Μήτρογλου με την περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις. «Ο Βάις έφυγε γιατί δεν μπόρεσε να ταιριάξει με τη δουλειά που κάναμε και τον τρόπο που παίζαμε. Τον περιμέναμε σαν ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού».
Όσο για τον αντι-Μήτρογλου, επιβεβαίωσε πως ο Νέλσον Βαλντές είναι προ των πυλών. «Ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη. Είναι ένας καλός παίκτης που πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει. Τον υπολογίζουμε σαν αντι-Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει καλά και με την μπάλα στα πόδια, αλλά και στον αέρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να τον πάρουμε. Θα είναι ένας παίκτης που θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού».
Τέλος, για την εικόνα του πρώτου προημιτελικού, είπε: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά μας έλειψε το γκολ. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει στη ρεβάνς. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όχι όμως και το αποτέλεσμα». 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming. 21:45 Tottenham Hotspur vs Manchester City 5-1,Sunderland vs Stoke City 1-0,Aston Villa vs West Bromwich Albion 4-3,Τσέλσι - Γουέστ Χαμ 0-0,Σάντερλαντ - Στόουκ 1-0 .(video) 23η αγ.: της Premier League,Napoli vs Lazio 1-0(video),FC Barcelona vs UD Levante 5-1 (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστρέφει το πολυβόλο της Μπενφίκα!


Live Streaming.21:00 Athletic Bilbao vs Atletico Madrid 1-2 Spain Copa del Rey


Live Streaming. 20:00 Olympiacos Piraeus vs Atromitos Athens 0-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 63ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Ντελ Μπόσκε: «Περήφανοι που θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στη Βραζιλία»

 

Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs Crvena Zvezda 66-78 Eurocup

 

«Μάχη» Μπάγερν- Ντόρτμουντ για Γκίντερ

 

Live Streaming.18:00 Panathinaikos Athens vs Olympiacos Volos 4-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι θέλουν να ντύσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Live οι εξελίξεις για Μήτρογλου

 

Live Streaming.16:00 OFI Crete vs Panionios Athens 2-0


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε Κώτσιο και Τζάνη τα βραβεία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ «Από τους κορυφαίους γκαρντ στην ιστορία ο Σπανούλης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέλλας: «Η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της και ο Αετός να επιστρέψει στη φωλιά του»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Πρέμιερ Λιγκ κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: «Μπορεί με Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγαίνει από το τεχνητό κώμα ο Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Πρέμιερ Λιγκ κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O άνθρωπος που δίνει 15 εκατ. για τον Μήτρογλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτες» για Μανωλά και Σάμαρη

 

Live Streaming.21:45 Southampton FC vs Arsenal 2-2,Manchester United vs Cardiff City 2-0,Norwich City vs Newcastle United 0-0,Swansea City FC vs Fulham FC 2-0,Crystal Palace vs Hull City 1-0,Liverpool FC vs Everton FC 4-0 Premier League σε γραφική απεικόνιση.Real Madrid vs Espanyol 1-0 (VIDEO.) Copa del Rey.

Δεν υπάρχουν σχόλια: