20 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ύψιστη τιμή για Κριστιάνο

Μια από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις της Πορτογαλίας, έλαβε σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στον παίκτη της Ρεάλ και αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας, δόθηκε ένα μετάλλιο και μία ειδική κορδέλα και έτσι χρήστηκε μεγάλος αξιωματούχος του τάγματος «Infante Don Henrique» (του Ερρίκου του Θαλασσοπόρου).
Η τελετή έγινε στο προεδρικό μέγαρο της Λισαβόνας και την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας, Ανιμπάλ Καβάκο Σίλβα.
Ο ίδιος, εξέφρασε την τιμή που ένιωσε για την διάκριση και τόνισε ότι θέλει να κερδίσει το Mundial και το Euro με την Εθνική της χώρας του.
«Ελπίζω να συνεχίσω την καριέρα μου κερδίζοντας μεγάλα τρόπαια. Το να κερδίσω το Mundial θα ολοκλήρωνε την καριέρα μου. Πρώτα πρέπει να δούμε το στάδιο των ομίλων και μετά θα δούμε. Ελπίζω να είμαι πρωταθλητής της Ευρώπης και του κόσμου με την Πορτογαλία. Στόχος μου είναι να κερδίζω ατομικά και ομαδικά βραβεία. Θέλω να μπω στην ιστορία. Είναι μεγάλο κίνητρο και σπουδαία τιμή», δήλωσε ο 28χρονος.
Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας τόνισε ότι η διάκριση άξιζε στον Ρονάλντο λέγοντας: «Δίνει κύρος στην Πορτογαλία σε όλο τον κόσμο».
Τον παίκτης της Ρεάλ, που πριν μια εβδομάδα κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα», συνόδευσε στην τελετή η οικογένεια του και ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.
Η αδερφή του Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, δήλωσε για τον αδερφό της: «Έχει την υποστήριξη της ομάδας και της οικογένειας του. Είναι αρχηγός».
Ο Ρονάλντο ήταν παίκτης της χρονιάς στην Πορτογαλία το 2008 και το 2013 ενώ θεωρείται ως ο πιο διάσημος αθλητής της χώρας. Ο 28χρονος έχει κάνει 109 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα και είναι τρίτος σε συμμετοχές. 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC England Premier League

 

Live Streaming.21:00 Charlotte Bobcats vs Toronto Raptors,Live Streaming.21:00 Washington Wizards vs Philadelphia 76ers,Live Streaming.21:30 New York Knicks vs Brooklyn Nets Eastern European Time

 

Live Streaming.20:00 Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks,Live Streaming.20:00 Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers ΝΒΑ Eastern European Time

 

Live Streaming.19:30 Platanias - OFI Crete(Ισως??)

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Olympiakos Basketball

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 6-2 ημιχρ.2-0


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Αιφνιδιαστικά στο ΟΑΚΑ ο Ανδριανός!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σούπερ κάρφωμα του Σάτον

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ... ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΣΕΤΑ Ο ΜΟΓΙΕΣ! Ο Μουρίνιο «ξέγραψε» την Γιουνάιτεντ για τον τίτλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εργοτέλης: Έσπασε το φράγμα των 100 γκολ ο Αναστασάκος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΙΚΣ vs ΝΕΤΣ Επιστροφή στη δράση για τον Ντερόν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μεγάλα δεκάρια του ΠΑΟΚ

 

Live Streaming..21:45 AC Milan vs Hellas Verona 1-0 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: