10 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: "Τεράστιο το κίνητρο για μας"

O Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα επιχειρήσει να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό στη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής.

Aναλυτικά όσα είπε στη Nova
Κύριε Παράσχο πως προετοιμάζεται ο Ατρόμητος ενόψει του πιο απαιτητικού ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό;
"Αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση για όλα τα παιδιά. Είναι τεράστιο το κίνητρο και καταλαβαίνουν την σημασία του παιχνιδιού όταν παίζεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας η οποία μάλιστα είναι και αήττητη. Στόχος σίγουρα θα είναι η νίκη, που θα είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα. όπως πέρσι έσπασαν το αήττητο του Ολυμπιακού έτσι και φέτος έχουν αυτήν την φιλοδοξία, να μπορέσουμε να επαναλάβουμε αυτόν τον θρίαμβο και μάλιστα στο γήπεδό μας. Σίγουρα οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και αυτί ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι μέχρι τώρα που θα έχουμε όλους τους παίκτες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι."
Πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή το να παίζει κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη, όταν μάλιστα ο Ατρόμητος είναι και η μοναδική ομάδα που την κέρδισε πέρσι;
"Το κίνητρο είναι τεράστιο. Μην ξεχνάτε ότι αποδίδοντας καλά κόντρα σε αυτές τις ομάδες και κοιτάζοντάς τες στα μάτια, η ψυχολογία αλλά και το κασέ αυτών των παιδιών ανεβαίνουν πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε να διαπιστώσει κι ο κόσμος ότι αυτήν την πορεία που κάνουμε μέχρι τώρα, πραγματικά την αξίζουμε και μπορούμε και μέχρι το τέλος να κρατήσουμε την ψηλή θέση στην οποία βρισκόμαστε."
Γνωρίζοντας ότι δύσκολα αλλάζετε φιλοσοφία από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορεί ο Ατρόμητος να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό με την ίδια επιθετική φιλοσοφία που έχει στα τελευταία παιχνίδια, και που φαίνεται πως του έχει δώσει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του;
"Ναι θα προσπαθήσουμε. Εντάξει, θα αλλάξουμε ορισμένα πράγματα, όχι πάρα πολλά. Θα παίξουμε με το ίδιο στιλ, θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε τον Ολυμπιακό από το πρώτο λεπτό και μάλιστα να τον πρεσάρουμε όσο το δυνατόν πιο μπροστά. Αν τα καταφέρουμε κι αν καταφέρουμε να κλέψουμε μπαλιές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, θέλουμε να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην είμαστε στο δικό μας μισό, νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο για μας."
Ο Ολυμπιακός έχει τόσο την καλύτερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. ΤΟ κλειδί ποιο θα είναι για σας; Να περιορίσετε την επίθεσή τους ή να χτυπήσετε στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία;
"Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η επίθεση. Έχει και πολύ καλούς επιθετικούς μπακ. Δεν είναι τυχαίο ότι βγάζει επιθέσεις με έξι και εφτά παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορούμε λοιπόν να προσέξουμε μόνο τους τέσσερις ή πέντε επιθετικούς του. Πιστεύω ότι πολύ καλή δουλειά κάνουν και οι ακραίοι οπισθοφύλακες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όμως επειδή ακριβώς αυτή η ομάδα ρισκάρει πολύ, αν είναι δυνατόν να την χτυπήσουμε στα αδύνατά της σημεία."
Τί έχετε να πείτε για τον κύριο Μίτσελ που από τους πρώτους μήνες της αμφισβήτησης έχει περάσει στην αποθέωση;
"Ο κύριος Μίτσελ χαίρει της εκτίμησης όλου του κόσμου. Στην αρχή είχε ορισμένα προβλήματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι το μοναδικό επάγγελμα στον κόσμο που κάθε Κυριακή δίνεις εξετάσεις. Αυτός ο άνθρωπος δεν ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και αμφισβητήθηκε, πόσω μάλλον όταν βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που πρέπει να κερδίζεις κάθε Κυριακή. Είχε ορισμένα προβληματάκια, τα οποία τώρα έσβησαν και πλέον η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο παίζει και διάρκεια έχει στο παιχνίδι της και φαίνεται ότι η δουλειά του κύριου Μίτσελ είναι πολύ καλή."
Δεδομένου ότι παίζει ο τρίτος της βαθμολογίας με τον πρώτο, μιλάμε για ένα ματς γιορτή ή για ένα ματς "πόλεμο";
"Νομίζω ότι είναι γιορτή. Το να παρακολουθείς αυτό το παιχνίδι είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση θα είναι ένα πολύ ωραίο θέαμα. Δεν είναι δυνατόν σε τέτοια ματς να γίνονται επεισόδια, να έχουμε διακοπές και να είναι πρωταγωνιστής ο κόσμος κι όχι τα παιδιά που παίζουν μέσα."
Άρα λοιπόν ένα μήνυμα στον κόσμο που φαντάζομαι θέλετε να γεμίσει το Περιστέρι;
"Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο και όλα να κυλήσουν ομαλά." 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:30 Laboral Kutxa vs Panathinaikos Euroleague 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντόστανιτς: Εχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για τη νίκη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνοντας μία νίκη

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs Unicaja Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρεμιέρα στην Ορλεάνη για Κυριακοπούλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Skoda Ξάνθη: Ελεύθερος και έτοιμος για «μάχη» ο Γκαρσία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άσχημη πτώση σκιέρ (vid)

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow vs Zalgiris Euroleague.Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΡΙΝΟ Ταχτσίδης: «Να τα πάω καλά με την Τορίνο, για το Mundial»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ Οι οχτώ, που είναι προς αποχώρηση από την Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσάβι: "Ο Λέο είναι ο καλύτερος του κόσμου"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Φαν Πέρσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καλαμάρι γίγας στις ακτές της Καλιφόρνια

 

Live Streaming.22:00 Udinese - Inter 1-0(video) Italy Coppa Italia,Real Madrid - Osasuna 2-0 (videos)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: