6 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:« Η ΑΕΚ είναι συνδεδεμένη με τη Ν. Φιλαδέλφεια»

 « Η ΑΕΚ είναι συνδεδεμένη με τη Ν. Φιλαδέλφεια»Ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» μίλησε για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς»

«Ύστερα από 10 χρόνια διαφαίνεται η προοπτική ανέγερσής ενός νέου γηπέδου στην πόλη μας. Ως παράταξη έχουμε τοποθετηθεί εξ' αρχής θετικά σε αυτή την προοπτική, καθώς η ΑΕΚ είναι συνδεδεμένη με την πόλη, την αθλητική, πολιτιστική και προσφυγική της ιστορία. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι πως το νέο γήπεδο θα δέσει αρμονικά με τη λειτουργία της πόλης, συμβάλλοντας στην αθλητική και κοινωνική της αναβάθμιση. Δυστυχώς, όπως και στο παρελθόν, φαίνεται ότι γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ αναπτύσσονται πολιτικά παιχνίδια. Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις που έχουν εκφραστεί από δημοτικούς συμβούλους και φορείς της πόλης, για το κυκλοφοριακό, τους χώρους στάθμευσης, την προστασία του Άλσους και την ανάγκη κάλυψης των αναγκών όλων των τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είναι οι μόνες που μπορούν να εγγυηθούν αυτήν την επιστροφή συνδυάζοντάς την με τα συμφέροντα της πόλης μας». 

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki vs Apollon Smirnis(εφοσον υπαρχει και Link),Live Streaming.19:30 Lazio vs Inter Milan,Live Streaming.20:00 Real Madrid vs Celta de Vigo Eastern European Time

 

LIVE Άρης - Απόλλων Σμύρνης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η wild card και ο Κατσικάρης


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Spiegel: «Ο κατά φαντασίαν θεραπευμένος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναιτωλικός: Με χαμόγελα αλλά... χωρίς Πόι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Να γράψουμε ιστορία με Γιουναϊτεντ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι προβλέψεις του Μεσίνα για το Final Four

 

Live Streaming. 16:00 Parma - Torino 3-1 Italy Serie A 16:00 Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: