8 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγμό … στους υποβιβασμούς


Φραγμό … στους υποβιβασμούς
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της... πατέντας, η ΑΕΚ, με την απόφαση των παραγόντων της να υποβιβαστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να σβηστούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη, άνοιξε έναν μεγάλο δρόμο.


Σε αυτόν μπήκε σχεδόν ταυτόχρονα και η Λάρισα που επίσης είχε μεγάλες οφειλές, ενώ ακούγεται έντονα και για τον Αρη πως ο μοναδικός δρόμος για να απαλλαγεί από το βάρος των δυσβάσταχτων οφειλών είναι να ακολουθήσει την πορεία που χάραξε η Ενωση.

Στην ΕΠΟ εδώ και αρκετές εβδομάδες συζητιέται το πώς θα μπει ένας φραγμός σε αυτήν τη διαδικασία. Η μεγάλη ανησυχία των διοικούντων την ομοσπονδία είναι ότι μπορεί μέσα σε μία χρονιά αρκετές ομάδες της Football League να μη δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αγωνιστούν στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική για να γλιτώσουν από τα οικονομικά βαρίδια.

Για να μη νομιμοποιηθεί αυτή η διαδικασία στην ομοσπονδία θα συντάξουν και θα ψηφίσουν στο ΔΣ διάταξη στον ΚΑΠ (θα επικυρωθεί και από την ΓΣ) που θα είναι αποτρεπτική για τους παράγοντες των ομάδων να ακολουθήσουν τον δρόμο της ΑΕΚ.

Σε αυτήν τη διάταξη θα προβλέπεται ότι ΠΑΕ που δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα επαγγελματικής κατηγορίας για οικονομικούς λόγους θα μπορεί να συστήσει ξανά εταιρεία για να επιστρέψει στη Football League μετά από μία τριετία ή τετραετία.
Από arenafm.gr 

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.23:00 Barcelona - Getafe CF Spain Copa del Rey

 

Live Streaming:21:45 Manchester City - West Ham England Capital One Cup,Live Streaming:22:00 AC Fiorentina - AC Chievo Verona Italy Coppa Italia

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ EUROCUP Κακό ευρωπαϊκό «ποδαρικό» για τον Πανιώνιο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μπάχαλο" στη FIFA με τις ημερομηνίες!

 

Live Streaming 20:00 Olympiakos - Asteras Tripolis Greece Cup

 

Live Streaming.19:00 APOEL vs AEL Limassol Cyprus Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αφαίρεσαν τα κασκόλ της Σπόρτινγκ από το άγαλμα του Εουσέμπιο!

 

Live Streaming :17:30 Aiginiakos FC - Panionios Athens(πιθανον) Greece Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν γίνεται καλοκαίρι το Μουντιάλ στο Κατάρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Θέλει τον Άσπας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνο: "Μόνο στα χαρτιά φαίνομαι 37"

 

Live Streaming.23:00 Valencia CF - Atletico Madrid 1-1 Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: