17 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπάζογλου: «Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός»

Παπάζογλου: «Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός» | onsports.gr

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τον Τάσο Παπάζογλου.
Ο Έλληνας αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/1) με τον Λεβαδειακό, τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα, αλλά και τα ματς που έπονται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Έλληνα άσου:
Τάσο, το περασμένο Σάββατο φέρατε τη δεύτερη ισοπαλία σας σε 19 αγωνιστικές, έχοντας παράλληλα 17 νίκες. Αυτός ο κολακευτικός απολογισμός τι δείχνει για τις δυνατότητες της ομάδας σας;
«Πιστεύω ότι φέτος η ομάδα μας έχει ξεφύγει και βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Όπως δείχνουμε, σε κάθε παιχνίδι αποδίδουμε όλο και καλύτερα. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και έτσι ήρθε η ισοπαλία».
Την ίδια ώρα, η άμυνά σας έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ, έχοντας σημειώσει 57 τέρματα. Μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, όπως είναι η δικιά σας, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην άμυνα. Πως το εξηγείς;
«Είναι η συνολική παρουσία όλων των παικτών. Η άμυνα ξεκινάει απ' την επίθεση. Όλοι μαζί πιέζουμε. Όλοι μαζί κάνουμε άμυνα. Όλοι μαζί κάνουμε επίθεση. Και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά. Έτσι έχουμε δεχθεί μόλις έξι γκολ. Είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα μας, γιατί δείχνει πως βρίσκεται σε πάρα πολύ κακό επίπεδο».
Παρεμπιπτόντως, πόσο σας επηρέασε ο σοβαρός τραυματισμός του Σιόβα; Στο Περιστέρι, ο Μανιάτης μάς είπε πως ήταν σοκαριστικό το περιστατικό του τραυματισμού του στην προπόνηση.

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι η ήρεμη δύναμη στην ομάδα μας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλα τα παιδιά και την ομάδα. Ήταν σοκαριστικό, όπως είπε και ο Γιάννης. Γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη τον είδαμε να έχει πέσει κάτω και να φωνάζει για το πόδι του».
Εσύ αισθάνεσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης του στόπερ, εφόσον σε επιλέξει ο προπονητής σου;
«Σίγουρα, εγώ είμαι έτοιμος. Καθημερινά δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Και όπου κρίνει ο προπονητής πως μπορώ να παίξω, είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά».
Το Σάββατο θα υποδεχθείτε τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Τι εικόνα έχεις για την ομάδα της Λιβαδειάς;
«Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή ομάδα. Προέρχεται από μία νίκη επί του Εργοτέλη. Στους αγώνες στο Καραϊσκάκη, όλα εξαρτώνται απ' την απόδοση που θα πιάσουμε εμείς. Εφόσον έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση, όπως είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω ότι δεν υπάρχει αντίπαλος στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό».
Μέσα απ' τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα επιχειρήσετε την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας σας, ώστε στα ματς με την Μάντσεστερ να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό;
«Σίγουρα, θα είναι ότι καλύτερο να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα. Να πιεστούμε και εμείς περισσότερο, για να βγει κάτι καλό για τα παιχνίδια του Champions League. Για παράδειγμα, το παιχνίδι στο Περιστέρι μάς έκανε καλό γιατί πιέστηκε η ομάδα. Έδειξε, όμως, χαρακτήρα παρόλο που δεν κερδίσαμε. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε να κάνουμε το καλύτερο στο Champions League».
Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις επόμενες υποχρεώσεις σας;
«Εντάξει, ο κόσμος ξέρει τι να κάνει. Είναι συνέχεια δίπλα μας, είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός. Μας στηρίζει. Τον ευχαριστούμε πολύ. Και πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φερνάντεζ: Το πιστέψαμε και πήραμε την πρόκριση

 

Live Streaming.22:00 Malaga CF - Valencia CF Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Anadolu Efes Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούρντι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟΚ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΤΟΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ...ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: "Κόντρα στους πρωταθλητές"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΘΕΙΟΥ...ΜΕ ΣΥΜΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 30ος πιο πλούσιος Ρώσος πολίτης!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ....ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΤΟΠΙΚΟ ΝΕΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ!!!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννακόπουλος: «Mόνο με συγγνώμη, στο ίδιο τραπέζι με Αγγελόπουλους»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η γκολάρα του Μέσι «τρέλανε» τους σχολιαστές! (vds)

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets 110-127 NBA

Δεν υπάρχουν σχόλια: