21 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης


Δύο πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ κλήθηκαν να απολογηθούν ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα για το σκάνδαλο της "κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή", όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔIKH" στον "ΣKAΪ".

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατέθεσαν έγγραφες εξηγήσεις και υπομνήματα, όπως και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης.
Την υπόθεση ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος θα κρίνει αν ασκηθούν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς έπρεπε να είχαν γίνει 1,5 εκατ. ιατρικές μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές και έγιναν μόλις 15.000!
Η δικαστική έρευνα θα κατευθυνθεί και σε άλλα πρόσωπα, ενώ ήδη δόθηκε εντολή να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών της ΕΠΟ. Όσοι κλήθηκαν και κατέθεσαν ως ύποπτοι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και κατηγορούμενοι. Ενδεχομένως για κάποιους απ΄ αυτούς η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Για το ζήτημα εμφανίζεται ζημία 9 εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι εταιρείες "OPENTEC" και "PC SYSTEMS" διεκδικούν άλλα 14 εκατ. ευρώ! Η προκαταρκτική εξέταση ερευνά την τέλεση αδικημάτων όπως η απιστία κατά την υπηρεσία και αναμένει τα αποτελέσματα της άρσης τραπεζικού απορρήτου.
Θα ελεγχθούν σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν ενδιαφέροντα νομικά στοιχεία όχι μόνο για τις δύο συμβάσεις, αλλά για τον ποινικό χαρακτήρα της υπόθεσης που άφησε χωρίς ιατρικές εξετάσεις επί επταετία δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιριστές
 Απο skai.gr  

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: