2 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πολύ κοντά σε Γιαταμπαρέ"


Ο πρόεδρος της Μπαστιά δήλωσε πως απομένει η ρύθμιση των οικονομικών όρων για τον δανεισμό του Σαμπού Γιαταμπαρέ από τον Ολυμπιακό. Προπονήθηκε με την Βαλενσιέν ο Καρλ Μετζανί.

Ήταν γνωστή εδώ και κάμποσο διάστημα η πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει τον Σαμπού Γιαταμπαρέ δανεικό στην Μπαστιά, ομάδα από την οποία τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι.
Ο 24χρονος μέσος από το Μάλι δεν κατάφερε σε πρώτη φάση να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων" και κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει στον γαλλικό σύλλογο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Σε δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα, ο Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί αποκάλυψε πως Ολυμπιακός και Μπαστιά έχουν συμφωνήσει επί της ουσίας για τον δανεισμό του Γιαταμπαρέ, τονίζοντας πως απομένει μονάχα η ρύθμιση των οικονομικών όρων της μετακίνησης.
"Ο Σαμπού συμφώνησε, ο Ολυμπιακός επίσης, για δανεισμό του παίκτη έως το τέλος της σεζόν. Απομένει να διευθετηθούν οι οικονομικοί παράμετροι της συναλλαγής. Είμαστε σε συζητήσεις", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Μπαστιά που εξήγησε γιατί δεν κινήθηκε η ομάδα του και για τον Καρλ Μετζανί:
"Ο Μετζανί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαζε στο προφίλ που επιθυμούμε. Θέλουμε κάποιον στο στυλ του Σκιλασί, που θα συνδράμει τους Μοδέστο και Χάρεκ. Όχι ένα ποδοσφαιριστή που θα μείνει μόνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά που θα είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ".
Ο Αλγερινός διεθνής αμυντικός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού προπονήθηκε την Πέμπτη (2/1) με την Βαλενσιέν και σύμφωνα με τους Γάλλους, απομένουν γραφειοκρατικά θέματα για την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Καρλ Μετζανί και τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη από την Μονακό.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Armania Jeans Milano,Live Streaming.21:45 Barcelona - Anadolu Efes Euroleague


Live Streaming.19:45 Galatasaray Liv Hospital Istanbul - Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.20:00 Unicaja Malaga - Laboral Kutxa Vitoria,Live Streaming.20:00 Partizan NIS Belgrade - Real Madrid Euroleague Eastern European Summer


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: «Ποιότητα και εμπειρία ο Μαντούρο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα – Εφές: Παπανικολάου εναντίον Βασιλειάδη και Αγγέλου (video)

 

Live Streaming.16:45 Paris Saint Germain vs Real Madrid Friendlies Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ Παρί για Μάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: 20.000 φίλοι μόλις δουν τριφύλλι...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: LIVE ο Γιώργος Μπαρτζώκας (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όποιος δεν αντέχει στο ΟΑΚΑ, να μείνει σπίτι του…"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O ΠΑΟΚ θα κάνει… θόρυβο το 2014

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αγρίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Μόνο στην Ελλάδα η αφή της Φλόγας

Δεν υπάρχουν σχόλια: