8 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ EUROCUP Κακό ευρωπαϊκό «ποδαρικό» για τον Πανιώνιο!

Κακό ευρωπαϊκό «ποδαρικό» για τον Πανιώνιο!
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φάση των «32» του Eurocup, ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε στο Ελληνικό από την Νιζνί Νόβγκοροντ με 89-74 για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Οι «κυανέρυθροι» πλήρωσαν την αστοχία τους, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και την αμυντική τους ολιγωρία στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο η Νιζνί ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή μέσα στο ζωγραφιστό, είχαν την κυριαρχία στον τομέα των ριμπάουντ και γενικότερα είχαν πιο εύκολες επιλογές στον επιθετικό τομέα.
Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος είχε τον Έρικ Μακόλουμ σε εκπληκτική ημέρα και έτσι δεν επέτρεψε στην ρωσική ομάδα να πάρει μεγάλο προβάδισμα στο σκορ. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το πρώτο μέρος με 23 πόντους, έχοντας παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας του και ουσιαστικά κρατούσε μόνος του τους «κυανέρυθρους» στο ματς.
Ο Ροτσέστι με 13 ξεχώρισε στο πρώτο μέρος από πλευράς Νιζνί, που ήταν μπροστά στο σκορ στο δεκάλεπτο με 17-24, ενώ πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο +5(42-47)
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος βελτιώθηκε αισθητά στον αμυντικό τομέα, έκανε κάποια κλεψίματα και οδήγησε την Νιζνί σε αρκετά λάθη (16. Ως αποτέλεσμα ισοφάρισε (59-59), ωστόσο δεν κατάφερε ν προσπεράσει πριν το τέλος της 3ης περιόδου. (59-63)
Μπορεί να βελτιώθηκε στην άμυνα στο δεύτερο μέρος (8 κλεψίματα), ωστόσο παρέμεινε εξαιρετικά άστοχος έχοντας ποσοστό μικρότερο του 50% στα σουτ εντός παιδιάς και ειδικότερα στα δίποντα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η άμυνα των γηπεδούχων ολιγώρησε, δέχθηκε πολλούς εύκολους πόντους με αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει πάνω από τους δέκα πόντους και ο Πανιώνιος να χάσει οριστικά τον έλεγχο του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 17-24, 42-47, 59-63, 75-89
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μακόλουμ 31 (3), Ντούβνιακ, Κάρτερ 2, Μίλμπουρν 15 (1), Αθανασούλας 1, Μπατής, Λάνγκφορντ 10, Σύμτσακ 2, Κυρίτσης 14, Σαλούστρος
ΝΙΖΝΙ (Νούκιτς) : Μπαμπούριν 2, Μπάμπιτ 17 (2), Αντόνοφ 9 (1), Κορόμπκοφ 8, Κβοστόφ 9 (1), Γκουμπανόφ 2, Πανίμ 9 (1), Τόμσον 17, Ροτσέστι 16 

Πηγή: Goal

Live Streaming.23:00 Barcelona - Getafe CF Spain Copa del Rey

 

Live Streaming:21:45 Manchester City - West Ham England Capital One Cup,Live Streaming:22:00 AC Fiorentina - AC Chievo Verona Italy Coppa Italia

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μπάχαλο" στη FIFA με τις ημερομηνίες!

 

Live Streaming 20:00 Olympiakos - Asteras Tripolis Greece Cup

 

Live Streaming.19:00 APOEL vs AEL Limassol Cyprus Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αφαίρεσαν τα κασκόλ της Σπόρτινγκ από το άγαλμα του Εουσέμπιο!

 

Live Streaming :17:30 Aiginiakos FC - Panionios Athens(πιθανον) Greece Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγμό … στους υποβιβασμούς



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Θέλει τον Άσπας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνο: "Μόνο στα χαρτιά φαίνομαι 37"

 

Live Streaming.23:00 Valencia CF - Atletico Madrid 1-1 Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: