22 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η FIFA έδωσε διορία για το «Baixada Arena» ενόψει Μουντιάλ

Η FIFA έδωσε διορία για το «Baixada Arena» ενόψει Μουντιάλ
Το γήπεδο στην Κοριτίμπα δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ που έχει θέσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία
Το "Baixada Arena" είναι ένα από τα 12 γήπεδα στο οποίο θα φιλοξενηθούν παιχνίδια της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ωστόσο 140 μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά υπάρχει πρόβλημα ως προς την ασφάλεια του γηπέδου που βρίσκεται στην Κοριτίμπα.
Ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ, επιθεώρησε τέσσερα από τα έξι γήπεδα στα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και για το "Baixada Arena" είπε: "Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν μας αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση. Όχι μόνο βρίσκεται πολύ πίσω στον προγραμματισμό, αλλά δεν ανταποκρίνεται και στα στάνταρ που έχει θέσει η FIFA".
Έτσι, όπως έγινε γνωστό, η FIFA έδωσε διορία μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου στην οργανωτική επιτροπή προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το "Baixada Arena" να είναι ασφαλές.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 12 γήπεδα μόνο τα 6 ήταν έτοιμα για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που έγινε πέρσι ενώ τα υπόλοιπα έπρεπε να είχαν παραδοθεί ως το τέλος Δεκεμβρίου. Αυτό δεν συνέβη και τώρα οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν δεσμευτεί πως θα τα παραδώσουν ως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Στο "Baixada Arena" είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα παιχνίδια Ισπανία-Αυστραλία, Ονδούρα-Εκουαδόρ, Ρωσία-Αλγερία και Ιράν-Νιγηρία. 


Πηγή: AEK365

 Live Streaming.17:00 PAOK Saloniki vs Iraklis Saloniki 


Live Streaming.20:00 Asteras Tripolis - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορυφαία φάση του τουρνουά από Ναδάλ και Ντιμιτρόφ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γίνεται... 400άρης ο Μέσι: Ξέρατε ότι...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποχαιρέτησε ο Τσιώλης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λουκάκου: Μην κάνουμε θέμα το χαιρετισμό του Ανελκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για Μάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άμυνα και... όλα καλά

 

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus 1-0 Italy Coppa Italia ,West Ham United vs Manchester City 0-3 England Capital One Cup,Espanyol vs Real Madrid 0-1 (video)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: