8 Ιαν 2014

Live Streaming :17:30 Aiginiakos FC - Panionios Athens 1-0

Αιγινιακός - Πανιώνιος 1-0

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιζόγλου ο Αιγινιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόβν (69' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (91' Δήμος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Ντούνης (63' Μπούζας), Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης.(75' Καμπάνταης)
Γκολ: 65' Γιαζιζόγλου
Κίτρινες κάρτες:  14' Χατζής, 62' Πέντα / 26' Κουλουχέρης, 38' Ντούνης, 67' Λάσνικ
Κόκκινες κάρτες: -
Δείτε το live της αναμέτρησης
Ελάχιστες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο παρόλο που άρχισε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Στο 7' το σουτ του Κολοβού πέρασε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά η απάντηση ήρθε από τον Μιτρόβ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι σε όλο το ημίχρονο στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε υποψία ευκαιρίας. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού εκτός της απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Γιαζιζόγλου δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση.

Αντίστοιχα κακό με το πρώτο ημίχρονο ήταν και το δεύτερο, στο οποίο δεν υπήρχαν τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 65' μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Γιαζιζόγλου, το οποίο προήλθε από το λάθος εκτίμηση του Παπαδόπουλου, που έπεσε με φόρα πάνω στον Γκέσιο.
Μετά το γκολ ο Πανιώνιος πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πίεσε αρκετά, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Αιγινιακού. Οι επιθετικογενείς παίκτες του δεν ήταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετές προσπάθειες από τα αριστερά με πρωταγωνιστή τον Κούρο. Έστω κι έτσι με το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης δόθηκε η ευκαιρία στον Πανιώνιο να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η εκτέλεση του Κολοβού ήταν πολύ κακή και ο Τόλιος μπλόκαρε. Λίγο πριν το τέλος, μάλιστα, ο Αιγινιακός θα μπορούσε να έχει κάνει το 2-0 με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει κεφαλιά του

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.23:00 Barcelona - Getafe CF Spain Copa del Rey

 

Live Streaming:21:45 Manchester City - West Ham England Capital One Cup,Live Streaming:22:00 AC Fiorentina - AC Chievo Verona Italy Coppa Italia

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ EUROCUP Κακό ευρωπαϊκό «ποδαρικό» για τον Πανιώνιο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μπάχαλο" στη FIFA με τις ημερομηνίες!

 

Live Streaming 20:00 Olympiakos - Asteras Tripolis Greece Cup

 

Live Streaming.19:00 APOEL vs AEL Limassol Cyprus Cup


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγμό … στους υποβιβασμούς


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Θέλει τον Άσπας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνο: "Μόνο στα χαρτιά φαίνομαι 37"

 

Live Streaming.23:00 Valencia CF - Atletico Madrid 1-1 Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: