4 Ιαν 2014

Live Streaming.19:15 Arsenal - Tottenham 2-0 England Capital One Cup Eastern European Time

Άρσεναλ-Τότεναμ 2-0Η εξαιρετική Άρσεναλ επιβλήθηκε δίκαια 2-0 της Τότεναμ και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

Μεγάλο ματς στο Emirates για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, όπου η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Τότεναμ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται σε ανοδική πορεία, όμως οι παίκτες τους Βενγκέρ δεν επέτρεψαν καμία αμφισβήτηση για την υπεροχή τους και με τους Ροσίτσκι, Γκναμπρί και Γουόλκοτ σε πολύ καλή μέρα έφτασαν στη νίκη 2-0 και πήραν την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.
Το ματς, πάντως, ξεκίνησε με τον Έρικσεν να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στην πρώτη (και μεγαλύτερη) ευκαιρία της Τότεναμ στο ματς. Ο Δανός βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνσκι, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η συνέχεια ανήκε στους κανονιέρηδες, που έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι. Ο Γιορίς έβγαλε δύσκολα το σουτ του Γουόλκοτ (12’), ενώ ακολούθησαν ευκαιρίες με τον τελευταίο (14’), τον Γκναμπρί (14’) και τον Καθόρλα (20’). Όλοι είδαν τα σουτ τους να περνάνε λίγο άουτ.
Στο 25’ ο Γιορίς έκανε νέα μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Γουόλκοτ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 31’. Ο Γκναμπρί έκανε εκπληκτική ενέργεια, σύγκλινε και την κατάλληλη στιγμή είδε το κενό, έδωσε την ασίστ στον Καθόρλα και ο Ισπανός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, οι τρεις ταχύτατοι επιθετικοί προκάλεσαν πολλά προβλήματα στα «σπιρούνια», που απείλησαν ξανά στο... 45’, με τον Σολδάδο.
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη μόνη διαφορά ότι οι φάσεις ήταν λιγότερες και η Τότεναμ είχε να δείξει μόνο παράπονα για πέναλτι που ζήτησε. Στο 60’ ο Γουόλκοτ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν πέρασε τους Ντόουσον και Γιορίς, όμως από πολύ πλάγια θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράστηστη εστία (λίγο άουτ). Το 2-0, όμως, δεν άργησε να έρθει και για αυτό η Άρσεναλ θα πρέπει να ευχαριστεί τον Ρόουζ. Ο αμυντικός της Τότεναμ έκανε απίστευτο λάθος, όταν καθυστέρησε και έχασε την μπάλα από τον Ροσίτκσι, όντας τελευταίος παίκτης στη μεσαία γραμμή!
Ο Τσέχος έφυγε στην αντεπίθεση, ο Γουόκερ δεν τον πρόλαβε και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Γιορίς. Ήταν εμφανές ότι έτσι όπως έπαιζαν οι παίκτες του Σέργουντ δε θα άλλαζε τίποτα, με τους Γουόλκοτ (77’) και Οζίλ (90’) να χάνουν νέες μεγάλες ευκαιρίες για την Άρεναλ να το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Βερμάελεν (45' Μερτεζάκερ), Κοσιελνί, Μονρεάλ, Αρτέτα (75' Οζίλ), Γουίλσιρ (71' Φλαμινί), Ροσίτσκι, Καθόρλα, Γκναμπρί, Γουόλκοτ
Τότεναμ (Τιμ Σέργουντ): Γιορίς, Ρόουζ, Κίρικες, Ντόουσον, Γουόκερ, Μπενταλέμπ, Έρικσεν, Ντεμπελέ, Λένον, Σολδάδο (63' Τσαντλί), Αντεμπαγιόρ 

Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: