16 Ιαν 2014

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis 1-0

Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Το γκολ του Θωμά Τσίτα στο 82ο λεπτό αναπτέρωσε τις ελπίδες της Νίκης Βόλου, όμως, το πολυπόθητο 2-0 δεν έγινε ποτέ και ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού Ηρακλής-ΠΑΟΚ.
Το live της αναμέτρησης
Η εικόνα του αγώνα
Με την ασφάλεια του 3-1 του πρώτου αγώνα, ο Απόλλωνας μπήκε στο γήπεδο έχοντας στο νου του να διατηρήσει το σημαντικό αυτό προβάδισμα και η Νίκη να παίξει οργανωμένα και υπομονετικά, για να φτάσει στο γκολ και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανατροπής.
Το ματς πήρε φωτιά για ένα πεντάλεπτο: στο 22' ο Σοϊλέδης έκανε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Γκόμες να διώχνει την μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα σουτ του Πετρόπουλου (από λάθος διώξιμο της άμυνας της Νίκης) το οποίο πήγε πάνω στον Αποστολίδη. Στο 24', ο Ζουλιώτης έκανε μια  σέντρα από δεξιά και πριν ο Σοϊλέδης σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Χατζηζήσης την απομάκρυνε.
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ωστόσο στο 43', ο Πετρόπουλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του και για τον αγώνα, καθώς το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε στον Γκότοβο, ο Αποστολίδης απέκρουσε και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο και κόρνερ!
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και είχε τρία αξιόλογα σουτ με τον Άμπροουζ (47'), τον Μπάρκογλου (50') και τον Διαμάντη (51'), τα οποία απέκρουσε ο Αποστολίδης.
Από το σημείο εκείνο και μετά, τα ηνία του αγώνα πήρε η Νίκη Βόλου, που οργανώθηκε, αναπτύχθηκε πιο ορθολογικά και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ. Ο Παπαδόπουλος στο 63', ο Γέσιτς στο 65' και ο Ανιέτε στο 77', προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Απόλλωνα, αλλά ο Γκόμες είπε και τις τρεις φορές "όχι".
Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 83', όταν ο Ανιέτε έκανε μια ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Τσίτα ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε και σημείωσε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου.
Οι Βολιώτες είδαν την ευκαιρία μπροστά τους και προσπάθησαν να την αρπάξουν από τα μαλλιά: πίεσαν ασφυκτικά για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα τους έφερνε στα προημιτελικά. Εκτός όμως από άστοχοι (μεγάλη ευκαιρία του Μπιτσάκου στο 90' με τη μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ), στάθηκαν και άτυχοι, αφού ο Γκόμες ήταν σε εξαιρετική μέρα, παρά το γκολ που δέχτηκε. Τόσο το σουτ του Σοϊλέδη στο 86', όσο και εκείνο του Ζουλιώτη στο 93', βρήκαν εμπόδιο στον γκολκίπερ του Απόλλωνα, που κράτησε την ήττα στα... επιτρεπτά επίπεδα και οδήγησε την ομάδα του στους "8".
Εκεί, όπου ο Απόλλωνας θα βρει απέναντί του το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ηρακλής.
MVP
Ο Τσίτας πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Βολιώτες, αλλά αυτό δεν συνοδεύτηκε από την πρόκριση. Συνεπώς, άξιος MVP είναι ο Γκόμες, που κράτησε την ήττα στο 1-0 και με τις αποκρούσεις του προσέφερε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μπιτσάκος μπήκε στο 78', συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί συνολικά. Ωστόσο, είχε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 90' αλλά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Σχόλιο
Η Νίκη Βόλου ήταν συνολικά καλύτερη στο παιχνίδι, άξιζε τη νίκη και την πήρε. Για να προκριθεί χρειαζόταν και δεύτερο γκολ, που δεν ήρθε ποτέ. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη και τα 180 λεπτά των δύο αγώνων, μπορεί κανείς να πει ότι ο Απόλλωνας πήρε δικαίως την πρόκριση. Και θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του, αν οι παίκτες του "σημάδευαν" λιγότερο τον Αποστολίδη και δεν βρισκόταν το δοκάρι να σταματήσει τον Πετρόπουλο.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γκιότας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης (78' Μπιτσάκος), Γέσιτς, Σοϊλέδης, Ανιέτε.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόουζα, Παπαζαχαρίας (46' Έγκον), Διαμάντης, Καμαρά, Κουκ (62' Γκουέλα), Τσιλιγκίρης, Άμπροουζ, Μπάρκογλου (88' Τσεμπερίδης), Πετρόπουλος. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague


Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Δεν υπάρχουν σχόλια: