5 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή o Μαντούρο»

Πέρασαν έναν χρόνο μαζί στην Σεβίλλη. Ο ένας υπερασπιζόταν την εστία, ενώ ο άλλος βρισκόταν στην μεσαία γραμμή και συχνά οργάνωνε το παιχνίδι των Ανδαλουσιάνων.


Σήμερα η... μοίρα τους φέρνει σε άλλες πολιτείες. Ο 40χρονος πλέον Αντρές Πάλοπ βγάζει το ψωμί του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ ο Μαντούρο είναι πια παίκτης του ΠΑΟΚ και περιμένει το ντεμπούτο του στον δικέφαλο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έδειξε να αιφνιδιάζεται μαθαίνοντας για τον νέο προορισμό του πρώην συμπαίκτη του, όμως γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην Ισπανική ομάδα.

- Κ. Πάλοπ ένας πρώην συμπαίκτης σας, ο Μαντούρο, θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
«Ήταν μία μικρή έκπληξη για μένα όταν το πληροφορήθηκα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε σπουδαία καριέρα και στην Ολλανδία αλλά και στην Ισπανία φυσικά. Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

- Τι μπορεί να περιμένουν από τον Μαντούρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;
«Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορώ να πω ότι αποτελεί ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή. Ξέρει την θέση του, είναι ικανός στον χειρισμό της μπάλας και είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Είχε καλά χτυπήματα σε στημένες φάσεις και βοηθούσε πολύ σε όποια παιχνίδια έπαιζε. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά στον έναν χρόνο στην Σεβίλλη και θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

- Γνωρίζατε ότι είχε πρόβλημα υγείας και δεν αγωνιζόταν στην Σεβίλλη;
«Ναι ήξερα πως είχε ένα σημαντικό πρόβλημα που μας στεναχώρησε όλους. Όμως απ΄όσο ξέρω τώρα είναι απολύτως καλά και προφανώς για να πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, είναι και έτοιμος να παίξει πάλι σε υψηλό επίπεδο. Προσωπικά του εύχομαι να έχει μία πολύ καλή καριέρα στον ΠΑΟΚ, να είναι υγιής και να του πάνε όλα καλά την νέα χρονιά».
Από metrosport.gr

Πηγή: PaokMania

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1


Live Streaming.15:00 Panaitolikos vs Panathinaikos Athens 1-0


Live Streaming.17:15 Veria FC vs Platanias(πιθανον..),Live Streaming.17:15 Panthrakikos vs Levadiakos FC,(Αγνωστο για Link)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γουόλκοτ "τρόλαρε" τους οπαδούς της Τότεναμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: