21 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



Το "παιχνίδι της εβδομάδας", για την 4η αγωνιστική στο ΤΟΡ16 της Euroleague έχει πλήθος αστέρων, εξαιρουμένου του Κάιλ Χάινς που είναι τραυματίας.

Στις 19 Ιουνίου του 2009, οι διοικούντες τη Ρεάλ κάλεσαν τον Ζοάν Πλάθα, για να τον ενημερώσουν πως τη θέση του θα έπαιρνε ο Έτορε Μεσίνα. "Τους είπα πως καταλαβαίνω απόλυτα αυτήν την απόφαση, αφού παίρνετε έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη", είχε πει ο... απολυμένος.
Ο Ιταλός κάθισε στη "βασίλισσα" μιάμιση σεζόν, δίχως να προσθέσει κάποια διάκριση στο παλμαρέ. Τουναντίον πρόσθεσε ρεκόρ 1-10 εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πάμε στο τώρα, που θέλει τη Ρεάλ να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και την ΤΣΣΚΑ να προέρχεται από ήττα στο Βελιγράδι.
Είναι μια από τις πιο ιστορικές μάχες, στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και για αυτό η Euroleague της έδωσε τον τίτλο του "παιχνιδιού της εβδομάδας".

ΤΣΣΚΑ

Έτορε Μεσίνα: "Η Ρεάλ δίχως αμφιβολία, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη έως τώρα. Παίζουν με μεγάλη θέληση, με συγκέντρωση και έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, τους καλύτερους αριθμούς. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε πάλι στον Χάινς οπότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Ελπίζω να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας απέναντι σε αυτόν το θρυλικό αντίπαλο".
Σάσα Καούν: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, στην παρούσα φάση. Παίζουν αξιοπρεπή άμυνα και έχουν άπειρες επιλογές στην επίθεση. Ξέρουμε πως θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% για να έχουμε μια πιθανότητα να τους νικήσουμε, διότι μπορούν και τιμωρούν κάθε φορά που ο αντίπαλος τους χάνει τη συγκέντρωση του".
Ενδιαφέροντα στοιχεία
*Δεν υπάρχει παίκτης της ΤΣΣΚΑ που να έχει ξεκινήσει σε όλα τα ματς. Η Ρεάλ έχει... τρεις τέτοιους: τους Γιουλ, Φερνάντεθ και Μίροτιτς.
*Ο Βικτόρ Χριάπα είναι στην 13η θέση της ιστορικής λίστας με τα κλεψίματα. Θέλει 9 για να μπει στο ΤΟΡ10. Προς το παρόν έχει 189 και κυνηγά τον Νίκολα Πρκάτσιν (190) και τον Βλάντο Ιλιέφσκι (191).
*Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι στο Νο1 της λίστας με 3π.% στη φετινή Euroleague, με 57,5% (23/40). Είναι και τέταρτος, στη λίστα με τους πολυτιμότερους.
*Ο Σάσα Καούν είναι ο ηγέτης στην κατηγορία με τα 2π.% (69,6%), στην ιστορία της διοργάνωσης (με 247/355).
*Ο Σόνι Ουίμς τελείωσε με διψήφιο αριθμό πόντων και τα επτά τελευταία ματς.
*Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο, στη φετινή σεζόν. Συνολικά, μετρά 31/59 από τα 6.75 (52,5%). Είναι "διψήφιος" σε εννέα σερί ματς και έχει 10/10 βολές. Ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει 25/25 βολές και ο Φελίπε Ρέγιες 12/12 βολές.
*Ο Γιάννης Μπουρούσης θέλει τρία ριμπάουντ, για να μπει στο κλαμπ με τους "χιλιάρηδες". Εκεί υπάρχοιυν μόλις πέντε παίκτες. Είναι και στο Νο5 της ιστορικής λίστας με τις τάπες (128). Ακολουθεί τους Μίρζα Μπέγκιτς και Αλεξέι Σαβράσενκο (130). 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: