10 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Skoda Ξάνθη: Ελεύθερος και έτοιμος για «μάχη» ο Γκαρσία


Η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε πως απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των ακριτών να τονίζει πως θα υπερασπιστεί τη φανέλα της νέας του ομάδας με τιμή και σεβασμό.
Η μεσημεριανή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως η Ξάνθη θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πάμπλο Γκαρσία. Όπως «πέρασε» το κείμενο, οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν ότι ο Ουρουγουανός θα πάει ως δανεικός στους Ακρίτες έτσι ώστε να μην είναι παροπλισμένος και πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι για να συζητηθεί το αν θα αναλάβει κάποιο πόστο στον «δικέφαλο του Βορρά». Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι διαφορετικά αφού με τη δική της ανακοίνωση η Skoda Ξάνθη ενημέρωσε ότι απέκτησε τον Γκαρσία ως ελεύθερο ποδοσφαιριστή!
Μάλιστα, στην ανακοίνωση των Ακριτών αναφέρεται πως ουδέποτε έχουν εντάξει στο δυναμικό τους δανεικούς ποδοσφαιριστές και πως δεν είχαν καμία συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα Γκαρσία. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Ξάνθη προσέγγισε μόνο τον 36χρονο μέσο, με τον οποίο συμφώνησε για τους επόμενους έξι μήνες από τη στιγμή που ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς!
Η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης: «Η SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gabriel García Pérez.
Σημ: Επειδή πολλά γράφτηκαν στο διαδίκτυο αναφορικά με την πιθανή απόκτηση του Pablo Garcia από την ομάδα μας, ξεκαθαρίζουμε τα κάτωθι:
1ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Pablo Garcia.
2ον) Αποκτήθηκε σαν ελεύθερος ποδοσφαιριστής.
3ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ διαχρονικά ποτέ δεν έχει εντάξει στο δυναμικό της δανεικό ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον ποδοσφαιριστή που καλύπτεται έστω και το 1/10 του συμβολαίου του από άλλη ομάδα».
«Με τιμή και σεβασμό»
Στη συνέχεια, στην ιστοσελίδα των Ακριτών αναρτήθηκε το πλήρες βιογραφικό του Πάμπλο Γκαρσία, με την πορεία της καριέρας του σε Μοντεβίδεο Γουόντερερς, Πενιαρόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Βενέτσια, Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα και ΠΑΟΚ, πριν έρθει η συμφωνία του με τη Skoda Ξάνθης, για την οποία μίλησε κι ο ίδιος. Ο έμπειρος άσος ανέφερε πως είναι χαρούμενος που θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του και θα μπορεί επιτέλους να αγωνίζεται, ενώ επεσήμανε ότι πλέον θα υπερασπιστεί τη φανέλα των Ακριτών με τιμή και σεβασμό!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια καινούρια σελίδα ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα και φυσικά την SKODA ΞΑΝΘΗ που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίξω ποδόσφαιρο. Εύχομαι να στο τέλος να είμαστε ευτυχισμένοι πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Από σήμερα είμαι SKODA ΞΑΝΘΗ και θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα με τιμή και σεβασμό», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Laboral Kutxa vs Panathinaikos Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντόστανιτς: Εχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για τη νίκη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνοντας μία νίκη

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs Unicaja Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρεμιέρα στην Ορλεάνη για Κυριακοπούλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: "Τεράστιο το κίνητρο για μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άσχημη πτώση σκιέρ (vid)

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow vs Zalgiris Euroleague.Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΡΙΝΟ Ταχτσίδης: «Να τα πάω καλά με την Τορίνο, για το Mundial»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ Οι οχτώ, που είναι προς αποχώρηση από την Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσάβι: "Ο Λέο είναι ο καλύτερος του κόσμου"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Φαν Πέρσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καλαμάρι γίγας στις ακτές της Καλιφόρνια

 

Live Streaming.22:00 Udinese - Inter 1-0(video) Italy Coppa Italia,Real Madrid - Osasuna 2-0 (videos)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: