5 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανναξιακός: «Κάποιοι δεν μας θέλουν στη Γ’ Εθνική»

Επίσημα εξέφρασε ο Πανναξιακός τα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών με ανακοίνωση-διαμαρτυρία που έστειλε στην ΕΠΟ.
Η ομάδα της Νάξου υποστηρίζει πως κάποιοι δεν τη θέλουν στη Γ’ Εθνική, ενώ ζητά επανάληψη του αγώνα, γνωρίζοντας ωστόσο πως το αίτημά της δεν θα γίνει δεκτό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ του Πανναξιακού Α.Ο. διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του αγώνα ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ που έγινε στις 1/2/2014 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε συνέχεια των αδικιών που συνέβησαν σε βάρος της ομάδας μας (βλ. αγώνες ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ) είχαμε και πάλι μια μεροληπτική διαιτησία που δεν κατακύρωσε κανονικό γκολ του επιθετικού μας Ρόβα (Νο5) στο 75’, αφού ολοκάθαρα δεν φαίνεται ούτε περίπτωση οφσάιντ, ούτε φάουλ-χέρι. Αλλά και το γκολ του Ερμή Ζωνιανών φαίνεται ότι ξεκίνησε από φάουλ στον αμυντικό μας Τσαρτσαρά Χρήστο (Νο3).
Όλα αυτά φαίνονται και στο βίντεο του αγώνα που σας επισυνάπτουμε. Είναι πλέον, πασιφανές ότι δυστυχώς επειδή είμαστε νησιώτικη ομάδα χωρίς προσβάσεις δεν μας θέλουν, κάποιοι, στη Γ’ Εθνική κατηγορία! Ας παίζουν μόνο οι ομάδες του κέντρου και λίγες ομάδες της Κρήτης! Έτσι όμως μην περιμένουμε ανάπτυξη του περιφερειακού αθλητισμού και κάτι ακόμα: κρίμα για τους κόπους και τις οικονομικές θυσίες τόσων ανθρώπων από την τοπική κοινωνία του νησιού, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση με τα τόσα κοστοβόρα ταξίδια, μετακινήσεις, διατροφές και διαμονές αθλητών.
ΥΓ. Επισυνάπτουμε το αίτημα για επανάληψη του αγώνα, λόγω αλλοίωσης αποτελέσματος, αν και γνωρίζουμε ότι αποκλείεται η ικανοποίησή του». 
Πηγή: OnSports

Live Streaming. 22:00 AS Roma vs Napoli,Live Streaming. 23:00 Barcelona - Real Sociedad Spain Copa del Rey Eastern European Time

 

Live Streaming.21:00 Real Madrid - Atletico Madrid Spain Copa del Rey



Live Streaming.19:15 Olympiakos vs. Kolossos(Μπασκετ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός 85-87



Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Panathinaikos1-0, PAOK Saloniki - OFI Crete 5-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Στο «Καραϊσκάκης» ο Μόγες!

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Platanias 1-0,Olympiakos - Panionios Athens 2-0,Atromitos - Kalloni Lekanopedio 2-0,Levadiakos - Apollon Smirnis 1-1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έγραψε ιστορία ο Μπατίστ


Live Streaming.15:00 Xanthi - PAS Giannina 0-3,Ergotelis - Veria FC 2-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι λέει για Βαλβέρδε ο Αλέφαντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πρότζεκτ δεκαετίας στις Ακαδημίες"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο! Είναι μόλις 15 μηνών και δεν χάνει καλάθι! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κατάσκοπος Μήτρογλου...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το pre game της 23ης αγωνιστικής


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπανικολάου: «Οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Κίνδυνος να μείνει φυτό ο Σουμάχερ"

 

Coppa Italia: Προβάδισμα για Ουντινέζε, 2-1 την Φιορεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: