23 Φεβ 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Νέες βολές από Αναστασίου...

Νέες βολές από Αναστασίου...Φανερά εκνευρισμένος από την διαιτησία όχι μόνο του Δελφάκη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως αντιμετωπίζουν το «τριφύλλι» ως ομάδα υποβιβασμού.

Προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά τις δηλώσεις που αρχικά έκανε για ελεύθερους σκοπευτές, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο και πάλι δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την διαιτησία που έχουν οι «πράσινοι» σε κάθε ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τους αντιμετωπίζουν ως ομάδα που παλεύει για τον υποβιβασμό παρότι είναι στην 4η θέση.
Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε: «Τον Εργοτέλη τον συναντούσαμε για τέταρτη φορά φέτος και το τάιμινγκ ήταν κρίσιμο και το είχα τονίσει. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ξαφνικά χάσαμε την ηρεμία μας και τη συγκέντρωσή μας, χωρίς να κινδυνέψουμε. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά, αλλά ξεκινήσαμε με γκολ την επανάληψη. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, αν και με ανορθόδοξο τρόπο και προσπαθήσαμε με μεγάλες μπάλες και χωρίς καθαρό μυαλό να κάνουμε φάσεις.
Πετάξαμε δύο πολύτιμους βαθμούς και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η δεδομένη στιγμή ήταν κρίσιμη για εμάς».
Για τις πολλές διακοπές στο ματς: «Είχα πει στο ματς του πρώτου γύρου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το ξαναπώ; Κάποιοι μου λένε πως ό,τι και να πεις δεν θα βρεις άκρη. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και με σφυρίγματα κάθε δευτερόλεπτο και με πεσίματα δεν μπορείς να παίξεις. Αν μας ευχαριστεί όλο αυτό, τότε είναι αυτό που θέλουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε διαφορετικά».
Για το αν έπεσαν στη παγίδα της διαιτησίας: «Πρέπει να προσέχω τι να πω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαθμολογικά είμαστε τέταρτοι, έχουμε τη τρίτη καλύτερη επίθεση και άμυνα. Έχουμε την κατοχή σε όλα τα ματς εκτός από Τούμπα και με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα μας αντιμετωπίζουν ως ομάδα για υποβιβασμό. Έχουμε κάνει τα περισσότερα φάουλ, μας έχουν κάνει τα λιγότερα και δεν μας σέβονται βάσει των αριθμών. Ο καθένας μπορεί να κρίνει». 

Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.¨ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΙΟ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ..¨ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ : 2-0,ημιχρ. 0-0

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ....

 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑ ΠΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ!!!.ΟΙ ΔΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠ.Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥΛΙ!!!.ΤΟ ΝΕΩΝ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!!

 

Live Streaming.21:00 Real Sociedad - Barcelona 3-1(videos)

 

Πρόβλημα με Σουμάχερ

 

Πλατανιάς - Άρης 2-1(video)

 

Live Streaming.19:30 PAOK Saloniki vs Panthrakikos 3-0

 

Live Streaming.19:30 AEK Larnac vs Anorthosis

 

Live Streaming.19:30 Juventus - Torino 1-0 Italy Serie A


Επεισόδια και ξύλο στη Λεωφόρο!


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Τον Σαββίδη «φοβάται» ο

Σαρρής!


Live Streaming.Atromitos - Xanthi 2-0,PAS Giannina - Veria FC 0-1

 

Live Streaming.18:00 Norwich - Tottenham 1-0 England Premier League

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜATCHDAY MAGAZINE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ινσαουράλδε: «Να αποδείξω ότι είμαι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ»

 

Live Streaming.15:00 Panathinaikos - Ergotelis

 

LIVE η κλήρωση του Euro 2016

 

Live Streaming.15:30 Liverpool FC - Swansea 4-3(video),Newcastle - Aston Villa 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Panathinaikos - Ergotelis 1-1(video)


LIVE η κλήρωση του Euro 2016

 

Το χατ τρικ του Σέποβιτς και το... σοκ του Μίτσελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: