27 Φεβ 2014

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΝΤΟΣ


Σάντος στον ΠΑΟΚ. Σοβαρά; Το 'χουν για σίγουρο. Ο ίδιος διαψεύδει. Πέφτω από τα σύννεφα. Γάμος ακατάλληλος. Αταίριαστος. Κι αν πετύχει μια τέτοια παντρειά, τότε θα εισπράξουμε μια μελαγχολική αποτυχία. Μια μετάλλαξη του ΠΑΟΚ.
Ο αποδυτηριάκιας δεν μιλάει αέρα πατέρα. Μιλάει με επιχειρήματα. Και με γνώση της Ιστορίας. Ξέρω, δηλαδή, πολύ καλά ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Ποιος πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ.
Το λέω χοντρά και απότομα. Δεν έχει καμμία δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό δεν μειώνει σε καμμία περίπτωση τον Πορτογάλο. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, σεμνός χαρακτήρας, έχει μεγάλη πείρα στη δουλειά του. Απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Εκτός κι αν δεχθούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται να αναδείξει την ταυτότητά του, όπως την ορίζει η Ιστορία. Όπως θέλουν τον ΠΑΟΚ το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι παοκτσήδες. Τι θέλω να πω;
Ο ΠΑΟΚ είναι κατ' εξοχήν ομάδα λαϊκή. Της μάζας, δηλαδή. Του πολύ κόσμου. Που σημαίνει περιμένεις στο γήπεδο να παίζει ποδόσφαιρο ελευθερίας. Ποδόσφαιρο επιθετικό, με φάσεις, με ενέργεια θετική. Όχι το ψυχοφθόρο ποδόσφαιρο της συντήρησης, της κακομοιριάς που υπηρετεί ο Σάντος.
Αυτός είναι ο Σάντος. Είναι της σχολής ποδοσφαίρου που δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Του καταστροφικού, όχι του ποδοσφαίρου δημιουργίας. Η ομάδα του Σάντος πρωτίστως ενδιαφέρεται να εμποδίσει τον αντίπαλο να παίξει μπάλλα, όχι η ίδια να παίξει.
Δεν ζητάμε ευθύνες από τον Σάντος γι' αυτό που είναι. Αυτός είναι. Δεν είναι όλοι οι αρχιτέκτονες το ίδιο. Όλοι οι δικηγόροι. Όλοι οι ζωγράφοι. Νταραβερίζεσαι μ' αυτόν που σου ταιριάζει.
Αν σκέπτονται να δώσουν την ομάδα στον Σάντος, αν έχουν συμφωνήσει μαζύ του, τότε οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ.

Πηγη:apodytiriakias.gr

Live Streaming.21:45 Armania Jeans Milano - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming. 22:05 Benfica Lisbon - PAOK Saloniki,Live Streaming. 22:05 Valencia CF - Dynamo Kiev Europa League

 

Ο Τζινόμπιλι... σκίζεται στο παρκέ (vid)

 

Πράνιτς: «Νίκη για εμάς και τον κόσμο»

 

Μουρίνιο: «Αν φύγω από την Τσέλσι, θα πάω στην Ίντερ»

Ο Βελλής φεύγει, η ομάδα συνεχίζει

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs FC Barcelona Eastern European Time

 

Live Streaming.20:00 SSC Napoli - Swansea,Live Streaming.20:00 Eintracht Frankfurt - FC Porto,Live Streaming.20:00 PFC Ludogorets Razgrad - Lazio,Live Streaming.20:00 Red Bull Salzburg - Ajax,Live Streaming.20:00 FC Basel - Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.20:00 Shakhtar Donetsk - Viktoria Plzen,Live Streaming.20:00 FC Sevilla - Maribor.Live Streaming.Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Rubin Kazan - Betis 0-2(1-3),Live Streaming.20:00 Uefa Europa League Simulcast.Eastern European Time

 

Επικροτεί ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

 

Γιάχος στο Παγκρήτιο ...

 

Να «ράψει» κουστούμι για F4

 

Πληροφοριοδότης του FBI μιλούσε με τον Μπιν Λάντεν

 

Δύο… διαφορετικά «buzzer beater» (vid's)

 

Φαν Πέρσι: "Είμαστε χάλια"

 

Σαρρής: "Αξίζει το καλύτερο στην Εθνική"

 

Ο κόσμος της «Μπάρτσα» θέλει Κλοπ


Live Strreaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 1-6(video) Champions

Δεν υπάρχουν σχόλια: