26 Φεβ 2014

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΑΤΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ Καρεμπέ: «Ό,τι έπαθαν εδώ, μπορούμε να το πάθουμε εκεί»

Καρεμπέ: «Ό,τι έπαθαν εδώ, μπορούμε να το πάθουμε εκεί»
Ο Κριστιαν Καρεμπέ διαθέτει τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ναντ, η Σαμπντόρια, η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός και φυσικά η Εθνική Γαλλίας. Ο στρατηγικός σύμβουλος των Πειραιωτών χαρακτήρισε μεν «ιστορική εμφάνιση και νίκη» το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επαναληπτικού, λέγοντας πως αν ο Ολυμπιακός δεν προσέξει, μπορεί να υποστεί ό,τι ακριβώς οι Αγγλοι στο Καραϊσκάκη.
«Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να πιστεύουμε στα όνειρά μας. Το ματς στο Ολντ Τράφορντ θα είναι μία άλλη ιστορία. Ό,τι συνέβη εδώ και την... έπαθε η Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει με εμάς εκεί. Η Γιουνάιτεντ θα έχει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της. Είναι μία ιστορική εμφάνιση και μία ιστορική νίκη για εμάς. Είναι η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Από αύριο θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για τον αγώνα στην Αγγλία εμείς θα πρέπει να προστατεύουμε το σκορ που πήραμε σήμερα, το 2-0», τόνισε αρχικά ο Κριστιάν Καρεμπέ και συμπλήρωσε στη συνέχεια:
«Στο ματς με την Παρί προδοθήκαμε από τα λάθη μας όμως μάθαμε από αυτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την συνέχεια. Πριν την ρεβάνς με την Γιουνάιτεντ υπάρχουν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Είναι αγώνες που πρέπει να τους προσέξουμε. Όσο για την αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ εμείς ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και το δείξαμε. Ο γίγαντας όμως παραμένει η Γιουνάιτεντ. Εμείς δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί όπου και εάν παίζουμε. Στην αγγλική ομάδα πάντως εξεπλάγησαν ευχάριστα από τις εγκαταστάσεις μας. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά και μας δίνουν και εμάς πιο μεγάλη αναγνωσιμότητα. Είναι προνόμιο να παίζεις με την Γιουνάιτεντ για αυτόν τον λόγο. Μετά από μία δεκαετία που είχαμε παίξει με την Γιουνάιτεντ και χάσαμε έχουμε μεγαλώσει πολύ ως σύλλογος. Είναι κάτι λογικό», κατέληξε. 

Πηγή: Goal
Πηγή: Σπορ FM

Live Strreaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 1-6(video) Champions

 

Live Strreaming.21:45 Galatasaray vs Chelsea 1-1(video) Champions League

 

Το "πάρτι" με Μόγιες σε ένα video!

 

Στέφενς: «Πρέπει να ρισκάρουμε»

 

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.... «Πόλεμος, αν συνεχίσεις...»

 

Eκλεισε ο Σερμαντίνι

 

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βροχή» τα ανέκδοτα για Μόγιες! (photos)


ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ABOLA 12 εκατ. ευρώ για Κοεντράο η Γιουβέντους









 

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United 2-0.Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: