4 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα βρήκε με ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Τα βρήκε με ΟΑΚΑ ο ΠαναθηναϊκόςΣε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους του προς το ΟΑΚΑ σε 80 δόσεις ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα ακόμη βήμα προς την αδειοδότηση από τους «πράσινους».

Συνεχίζεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η προσπάθεια να ρυθμίσει τις οφειλές της σε μία προσπάθεια να έχει τα πάντα τακτοποιημένα μέχρι τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να είναι εντάξει στη διαδικασία αδειοδότησης εν όψει των play offs και της συμμετοχής στην Ευρώπη.
Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την αποπληρωμή χρέους από τη χρήση του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Οι οφειλές θα καλυφθούν σε 80 δόσεις και η εξόφληση θα ολοκληρωθεί μετά το 2020.
Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει αρχικά να γίνει «κούρεμα» της συνολικής οφειλής κατά 30%, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά προτού οι δύο πλευρές λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια κατέθεσαν την παραπάνω πρόταση για εξόφληση με δόσεις κι αυτή έγινε δεκτή. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο «μπαμ» με Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ποιο είναι το νέο ρήγμα που φοβίζει τους σεισμολόγους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τουρέ: «Παίρνω την ευθύνη για το λάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ?.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ???.ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΟΥ ΙΣΩΣ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κουλούρα της πρόκρισης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουβέντους για (να σπάει) ρεκόρ


LIVE STREAMING.22:00 Manchester City vs Chelsea 0-1(VIDEO) Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: