13 Φεβ 2014

Εμφύλιος προ των πυλών


Η πλευρά Αλαφούζου προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους την ώρα που από το περιβάλλον Γιαννακόπουλου προκύπτει ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον ομόλογο του στην ΠΑΕ και είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα μέχρι τα άκρα.

Εποχές πολυμετοχικότητας με τις κόντρες μεταξύ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ να διχάζουν τον κόσμο και τον σύλλογο, φαίνεται να αναβιώνουν στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του ονόματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη στο ΣΚΑΪ" που προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΚΑΕ με φουλ επίθεση μέσω σάιτ ιδιοκτησίας του. Μάλιστα εμφανίζεται αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά του τηλεοπτικού σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου και συνδυάζει το συγκεκριμένο θέμα με τη δημόσια δέσμευσή του στη γιορτή του Ερασιτέχνη για οικονομική βοήθεια προς την ΠΑΕ.
Η πλευρά Αλαφούζου προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, έκανε λόγο για αυτονομία της εκπομπής, ενώ δεν προτίθεται να δώσει καμία απάντηση στα όσα αναφέρθηκαν στο σάιτ ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου.
Ωστόσο η φωτιά έχει ανάψει για τα καλά και από το περιβάλλον Γιαννακόπουλου προκύπτει ότι το θέμα δεν τελειώνει εδώ.
Η αλήθεια είναι ότι η σχέση των δύο ανδρών σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι και η καλύτερη, εδώ και δύο χρόνια από μία διαμάχη για τα φάρμακα σε ρεπορτάζ του "ΣΚΑΪ''. Δημόσια πάντως είναι προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους και μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπήρξαν εγκωμιαστικά σχόλια εκατέρωθεν. Όμως αποτελεί κοινό μυστικό ότι δύσκολα θα μπορούσαν να στεριώσουν μαζί, πόσο μάλλον στην ΠΑΕ ως "σύμμαχοι".

Πηγή: Contra

Live Streaming.20:00 Apollon Smirnis vs PAOK Saloniki

 

Live Streaming.20:00 Olympiacos vs Anadolu Efes,Live Streaming.19:45 Zalgiris vs Partizan Euro League

 

"Ελπίζουμε πως ο Μίχαελ θα αναρρώσει πλήρως"

 

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Real Madrid 74-78 Euro League


Live Streaming.17:00 Panionios Athens vs OFI Crete 1-2

 

Απίστευτο βίντεο με Πεδουλάκη...

 

Ο Δέδας "ακτινογραφεί" την Εφές

 

Ισχυρή χιονοθύελλα πλήττει τις ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

 

Φοβάται για τραυματισμό ο Σουάρες

 

Σταθερά 12η η Ελλάδα,6η η Ελβετία

 

Τρελό buzzer beater στις Η.Π.Α

 

"Πήγε καλά με τους Νέους ο Μήτρογλου"

 

ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε θέλουν πίσω τον Στοχ

 

Live Streaming.23:00 Real Sociedad - Barcelona Spain 1-1(video) Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: