11 Φεβ 2014

Οι επισκέψεις οπαδών επί Σαββίδη

Η σημερινή ήταν η δεύτερη επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση με μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη. Η προηγούμενη (30/4/2013), μετά τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης στο κύπελλο, συνοδεύτηκε από μεγάλη ένταση.


Πάνω από 1.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ταξιδέψει μέχρι την Τρίπολη, με το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου, μετά από χρόνια και γύρισαν πίσω αγανακτισμένοι από την ήττα με 2-0 και τον αποκλεισμό. Στην πρώτη προπόνηση που ακολούθησε περίπου 100 απ' αυτούς πήγαν εξαγριωμένοι στην Νέα Μεσημβρία. Ο Γιώργος Δώνης απουσίαζε, αφού προηγουμένως είχε στείλει εξώδικο στην ΠΑΕ ζητώντας συνθήκες ασφαλείας για να προπονήσει την ομάδα.

Το περιεχόμενο, αλλά και το ύφος των όσων είπαν, τότε, οι οπαδοί στους παίκτες ήταν ιδιαίτερα έντονο και καθόλου ενωτικό και συναινετικό, όπως το σημερινό. «Που είναι η μαγκιά σας; Κάναμε τόσα χιλιόμετρα να σας βοηθήσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση και εσείς για μια ακόμα φορά μας ποτίσατε φαρμάκι, είστε καλοπληρωμένοι, αλλά δεν παίζετε» ήταν μερικά απ' όσα άκουσαν οι ποδοσφαιριστές.

Ενδεικτική της έκρυθμης κατάστασης, εκείνη την εποχή, ήταν και η ενημέρωση της ΠΑΕ, μέσω facebook, η οποία ανέφερε σχετικά: «Σκληρά μηνύματα από οπαδούς στην προπόνηση. Αποδεχόμαστε χωρίς πολλά λόγια ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας, για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Οι διαφορές, σε σχέση με πέρυσι, που κατέστησαν σαφώς πιο ήρεμο τον τόνο της σημερινής επίσκεψης των οπαδών στην προπόνηση είναι προφανείς: στη θέση του Δώνη είναι ο καταξιωμένος Χουμπ Στέφενς, το ρόστερ έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και κυρίως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα μέσα στο θεσμό του κυπέλλου.
Από Arenafm.gr 

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.22:00 AC Fiorentina - Udinese Italy Coppa Italia,Live Streaming.22:00 West Bromwich Albion vs Chelsea England Premier League Eastern European Time

 

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Με κόσμο στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ

 

«Θεατής» και με Λίβερπουλ ο Μήτρογλου!

 

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΤΑ 3% Το ποδόσφαιρο νικά την κρίση στην Ισπανία

 

«Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ» «Λύσεις για τον αθλητισμό τώρα» ζητά ο ΣΕΓΑΣ

 

Super League: Εγκρίθηκε η προκήρυξη των play offs

 

Πανιώνιος: "Ραντεβού στο χορτάρι"

 

ΠΑΟΚ.Ακόμη ψάχνουν τον κώδικα επικοινωνίας...

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά σε Λαβρίνοβιτς!

 

Σπανός: «Να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις»

 

Ύποπτα παιχνίδια στον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ!

 

Σερμαντίνι: «Ναι, αν παίζω περισσότερο»

 

Ο πιο extreme πανηγυρισμός της χρονιάς!(video)

 

ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΚΟΣΤΑ, ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑ Χωρίς τρεις με Ρεάλ η Ατλέτικο!

 

Live Streaming.23:00 Celta de Vigo vs Athletic Bilbao 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: